In dit artikel behandelen we de kosten van lekdetectie, waarom het zo duur is en of u de lekdetectie vergoed krijgt van de verzekering.

Wat zijn de kosten van een lekdetectie?

De kosten voor een lekdetectie liggen bij de meeste bedrijven tussen de 250 en 500 euro. De prijs omvat het gebruik van apparatuur, de kosten voor het rijden naar de locatie, parkeerkosten, de vergoeding voor de uitgevoerde werkzaamheden, en een helder verslag van de bevindingen en uitkomsten van de inspectie die u kunt indienen bij uw verzekering.

Waarom is lekdetectie zo duur?

Lekdetectie is duur omdat er gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologie en de expertise van een ervaren lekdetector. Ook is lekdetectie tijdsintensief werk wat betekent dat de arbeidskosten kunnen oplopen. In sommige gevallen kan een lekdetector ook voorrijkosten rekenen.

Is lekdetectie verzekerd?

Of een lekdetectie verzekerd is hangt af van het soort onderzoek en hoe lang het opsporen van de lekkage duurt. De meeste verzekeraars vergoeden de kosten van lekdetectie vanuit de opstalverzekering. Controleer altijd de voorwaarden van uw verzekering om te zien of lekdetectie wordt vergoed.

Algemene informatie over lekdetectie

Wilt u meer vragen beantwoord hebben over lekdetectie? Kijk dan op deze pagina met algemene informatie over lekdetectie.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu