Lekdetectie Amsterdam

Lekdetectie beoordelingen

In onderstaande blogpost ziet u een aantal van onze beoordelingen van klanten die lekdetectie hebben laten doen door ons. Lekdetectie door AKC Loodgieters vindt plaats op basis van no cure no pay. Als wij de lekkage niet herstellen dan betaalt u ook niks. Daarnaast wordt lekdetectie vergoed door uw verzekeraar. Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij uw lekkage met onze expertise kunnen verhelpen.

Wij voeren lekdetectie uit in de volgende steden:

“Lekkage in de badkamer en deze is binnen een uur opgelost, top service”

“Professioneel, eerlijk en enorm goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast reageerde en handelde ze snel op ons belletje van de lekkage. Er werd een lekdetectie geregeld en kort daarop kwam er een loodgieter bij ons langs.

Wij kunnen dit bedrijf enorm aanraden en zullen in de toekomst, bij incidenten, ook zeker weer inschakelen.

En nadat ze het gerepareerd hadden was er nog een belletje om te checken of alles goed was gegaan.”

“Afgelopen week AKC langs gehad voor een lekdetectie en de lekkage is doormiddel van professioneel apparatuur opgespoord. Meneer was ruim op tijd en erg vriendelijk. Rapport ontvangen zodat alles netjes met de verzekering afgehandeld wordt. Top service, bedankt!!”

“In het contact wat we hebben met akc zijn ze zeer relaxed en met humor, leggen alles uit wat ze gaan doen en ze hebben alles gedaan tegen de afgesproken prijs en alles netjes achter gelaten.”

“Een lekkage heel snel en goed verholpen. Goede service”

“Vandaag gebeld voor een lekkage konden meteen komen en opgelost heel blij ben ik. Kosten vielen mee. Vriendelijke monteurs echt een aanrader.”

“Mannen hebben ons goed geholpen, snel gereageerd en lekkage verholpen. Aanrader!”

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu