Amsterdam-Oost - AKC Loodgieter

Loodgieter Amsterdam Oost & IJburg

Zoekt u een loodgieter in Amsterdam Oost of IJburg?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij lossen uw problemen graag op.

Service

Garantie

24/7

Scherpe prijzen

Oost en IJburg

Vriendelijk

Wilt u hulp van een professionele loodgieter?

Onze loodgieter staat voor u klaar in heel Amsterdam-Oost. Van de Indische buurt tot aan Zeeburg en van de Dapperbuurt tot aan IJburg. Dag en nacht, direct en zonder voorrijkosten. Amsterdam-Oost is een levendige wijk met tal van verschillende woningen.

Van oudere huizen in de Dapperbuurt tot aan nieuwbouw zoals we dat in IJburg vinden. AKC Loodgieter heeft door de 25 jaar werkervaring in Amsterdam-Oost kennis van alle soorten woningen. Wij verrichten alle werkzaamheden die u maar kunt bedenken.

Veel aanvragen gaan over het ontstoppen of repareren van uw verstopte wc of ander sanitair. Vaak begint het met een vervelende rioolgeur die u in uw hele woning ruikt en wellicht zelfs het slapen verhinderd.

Voordelige prijzen en topkwaliteit werk

Onze loodgieter uit Amsterdam komt bij problemen met de riolering zo spoedig mogelijk langs om de oorzaak te achterhalen en de nodige reparaties uit te voeren. Ook kan het zijn dat uw douchewater niet meer wegloopt of leidingen verstopt zitten. Bepaalde soort woningen in Amsterdam-Oost leveren nu eenmaal meer problemen.

Heeft u sinds kort ook problemen met uw gasaansluiting of waterleidingen? Wij helpen u. Of heeft u een nieuwe afwasmachine en lukt het niet om deze aan te sluiten. Ook dit soort klussen nemen wij graag uit handen. Bent u met een flinke verbouwing bezig?

Wij zijn ook inzetbaar voor volledige installatie van een nieuwe cv of warmwatervoorzieningen in keuken en badkamer. Verder voeren wij in Amsterdam-Oost ook de nodige dakreparaties uit. Vaak is dit nodig om daklekkages te verhelpen of te voorkomen.

Door niet tijdig in te grijpen bij daklekkages of verstoppingen in de afvoer kan er schade ontstaan aan de rest van uw woning. Voorkom dit en schakel onze professionele dakdekker en loodgieter in. Zij komen ook graag langs voor periodiek onderhoud aan het dak van uw woning in Amsterdam-Oost. 

Al onze kosten zijn volledig transparant door onze heldere offerte en onze duidelijke factuur. Wij communiceren de kosten van tevoren zodat u weet waar u aan toe bent. Daarbij werken wij zonder kleine lettertjes en verborgen kosten. Onze prijzen voor klussen in Amsterdam-Zuid, Oost en Bos & Lommer zijn zacht en sympathiek. 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu