Vochtbestrijding Amsterdam - Vochtwering Amsterdam, vocht in huis amsterdam

Vochtbestrijding Amsterdam

Vochtwering Amsterdam

Amsterdamse panden hebben veel behoefte aan vochtbestrijding vanwege doorslaand vocht en andere vochtproblemen. Wij helpen u met deze problemen zodat uw huis weer mooi beschermd wordt. AKC Loodgieter is actief in Amsterdam en Noord Holland op het gebied van vochtbestrijding.

Vochtbestrijding

Vochtwering

Gratis offerte

Amsterdam

Vochtproblemen

Vochtbestrijder

Neem nu contact op

Wij bestrijden het vocht in uw huis in Amsterdam

De grondwaterstand is in Amsterdam erg hoog in vergelijking met andere steden. De muren van Amsterdamse panden nemen daardoor sneller vocht op. Hierdoor zullen vooral de kelder en het souterrain sneller aangetast worden.

 

 

Dat neemt natuurlijk niet weg dat vochtproblemen door uw hele pand kunnen ontstaan. Wij leggen u graag uit hoe alles werkt. Wilt u meteen contact opnemen? Dat kan ook. Wij beginnen niet meteen met de vochtbestrijding. Er komt eerst een specialist van AKC Loodgieter om het vocht op te nemen.

 

Het opnemen van het vocht duurt ongeveer een uur. Daarna maken wij voor u een vrijblijvende offerte. De werkzaamheden zijn binnen een week opgelost als u dat wilt. Wij hebben daarvoor alle apparatuur beschikbaar zoals een infrarood camera en vochtmeter.

 

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Welke problemen lost vochtbestrijding in Amsterdam op?

Met vochtbestrijding in een stad als Amsterdam worden een aantal problemen opgelost. We sommen ze hier voor u op.

Doorslaand vocht in huis Amsterdam

Doorslaand vocht zijn vochtplekken op de buitenmuren die eventueel zelfs naar binnen kunnen trekken. Dit komt vooral voor bij muren die poreus zijn waardoor de muur geen vocht meer kan afstoot. Doorslaand vocht kan gevaarlijk zijn voor uw woning en het is zaak dit zo snel mogelijk aan te pakken. Als het vriest kunnen door het doorslaand vocht de muren uitzetten. Dit zorgt voor barsten in de muren waardoor u nog verder van huis bent.

Optrekkend vocht in huis Amsterdam

Optrekkend vocht ontstaat vanuit de gevel buiten. Het is grondvocht dat in de muren trekt doordat de muren nog niet goed zijn bewerkt. Bij optrekkend vocht zitten de vochtplekken meestal onderaan de muur.

Condensatievocht in huis Amsterdam

Condensatievocht ontstaat meestal in de badkamer en in de keuken. Als dit vocht niet wordt afgevoerd dan ontstaat er condensatie. U ziet dit vaak op spiegels en ramen. Als dit vocht op de muren komt dan ontstaat er schimmel. Deze schimmel moet worden verwijderd

Vochtbestrijding Amsterdam: hoe doen wij dat?

Vochtbestrijding kan op verschillende manieren. Wij sommen er hier een aantal op die gangbaar zijn in Amsterdam.

Vochtwerende verf

Vochtwerende verf zorgt voor bescherming tegen vocht en zorgt er ook voor dat de muur er weer mooi uitziet. Vochtwerende verf is naast vochtbestrijding een manier om uw woning of pand een geheel nieuw jasje te geven.

Amsterdamse buitenmuren waterdicht maken

Één van de onderdelen van vochtbestrijding is het waterdicht maken van de buitenmuur. Dat kan door het impregneren van de gevel, de gevel met speciaal materiaal waterdicht maken of vochtwerende verf aanbrengen.

Gevel impregneren in Amsterdam

Wij kunnen voor u ook de gevel impregneren als onderdeel van onze vochtbestrijding. Impregneren betekent dat wij een beschermende vochtwerende laag op de muur spuiten.

Amsterdamse binnenmuren injecteren

Binnenmuren met optrekkende vocht spuiten wij in met een vochtwerende gel. Hiervoor moeten wij wel eerst gaten in de muur boren. Deze gaten vullen wij daarna met vochtwerende gel.

Vochtige kelders in Amsterdam aanpakken

Uw vochtige kelder pakken wij aan door de kelder volledig af te dichten. Dit doen we met een laag waterdicht cement waarmee wij de muren en de vloeren volledig afdichten. Op die manier blijft al het vocht voortaan buiten en zijn schimmels verleden tijd. Wilt u echt uw kelder in Amsterdam laten leegpompen? Daarmee kunnen wij u ook helpen.

Vochtbestrijding doen wij al jaren in Amsterdam

AKC Loodgieter is een loodgietersbedrijf uit Amsterdam met inmiddels 25 jaar ervaring heeft in vochtbestrijding. Vochtwering in Amsterdam is ontstaan door de vraag van klanten in het loodgietersbedrijf en het hier aangekoppelde lekdetectiebedrijf uit Amsterdam. Wij werken voor op het gebied van vochtbestrijding voor verzekeringen, vve’s, makelaars, particulieren en bedrijven. Wij hebben al veel klanten geholpen met deze problemen.

Wanneer u last hebt van vochtoverlast of andere vochtproblemen dan kunt u rekenen op onze experts. Wij helpen u graag om al het vocht in huis te verwijderen en te bestrijden. Ook kunnen wij het probleem verhelpen door het op te sporen. Wij doen dit d.m.v. lekdetectie.

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu