CV Ketel onderhoud Amsterdam

CV Ketel Onderhoud Amsterdam

Voor veilig onderhoud van uw CV Ketel bent u bij AKC aan het juiste adres.

Gecertificeerd

Spoedbezoek

Veilig

Professioneel

Zacht prijsje

Regio Amsterdam

Neem nu contact op

Regelmatig onderhoud is erg belangrijk

Uw CV Ketel moet natuurlijk elke dag in een optimale staat te verkeren. Regelmatige inspectie en terugkerend onderhoud zijn daarom essentieel.

Dat belangrijke werk kunt u alleen maar overlaten aan erkende en gecertificeerd vakmensen. Wij hebben het keurmerk en de geschoolde professionals in huis voor uitstekende CV Ketel onderhoud in Amsterdam.

Al meer dan een kwart eeuw hebben wij ervaring met installatie en onderhoud. Wij kennen dus elke keuken, badkamer of meterkast in Amsterdam. We hebben alle situaties al meegemaakt en daarom komen we altijd met de perfecte oplossingen.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Onze monteur kan regelmatig bij u langskomen

Vertoont uw CV Ketel mankementen of onregelmatigheden dan kunt onze vaklui inschakelen voor een spoedbezoek in Amsterdam of omgeving. Reparaties, vervangingen of het opnieuw instellen van uw ketel doen wij graag direct voor u. Daarnaast komen we ook langs voor periodiek onderhoud. Voorkomen is immers beter dan genezen. Met regelmatige controle vermijdt u toekomstige problemen.

U bent natuurlijk het goedkoopst uit als u een service-contract neemt voor CV Ketel onderhoud. Kijk op onze prijslijst voor alle mogelijkheden. Het onderhoud aan uw CV Ketel is niet iets wat u aan een hobbyist kunt overlaten. Wij nemen alle wettelijke en algemeen geldende veiligheidseisen in acht. Onze monteurs hanteren alle geldende richtlijnen en normen waardoor alles zorgvuldig gebeurt.

Correcte installatie en onderhoud zorgt dat u niet meer energie en water gebruikt dan nodig is en dat is ook goed voor de portemonnee! Wilt u een factuur van onze inspanningen? Dat is geen probleem. U ontvangt een gespecificeerd factuur van onze diensten. Dat is handig voor uw administratie.

AKC is met CV Ketel Onderhoud actief in heel Amsterdam en regio. Zowel bij particulieren met huurwoningen en koopwoningen komen wij langs voor CV Ketel onderhoud. Maar ook bij bedrijfspanden en kantoren in Amsterdam en omstreken. Iedereen in Amsterdam is immer gebaat bij een goed werkende CV Ketel!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu