Lekkage badkamer en douche opsporen

Lekkage badkamer opsporen

Lekkage in uw badkamer of douche?

Een lekkage kan voor veel waterschade in uw badkamer of douche zorgen. Bij lekkages zijn er altijd de schimmelplekken op muren en plafonds van de badkamer. Het opsporen van een lekkage in de badkamer is specialistisch werk dat u het beste kunt laten doen door een loodgieter.

Lekkage

Noord Holland

Offerte

Opsporen

Infrarood

Camera

Neem nu contact op

Wij sporen uw lekkage in de badkamer op

Wij sporen de lekkage in de badkamer op d.m.v. lekdetectie. Daarvoor hebben wij geavanceerde apparatuur beschikbaar zoals een warmtecamera op infrarood.

 

 

 

Met onze apparatuur is het hak- en breekwerk bij het opsporen van een lekkage in de badkamer niet meer nodig.

Wij doen de werkzaamheden door heel Noord Holland en in Amsterdam.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Oorzaken van lekkage in de badkamer of douche

In de badkamer of douche gebruikt u veel water. Tandenpoetsen, handen wassen, een bad nemen of douchen neemt nu eenmaal veel water in beslag. Een lekkage kan dan makkelijk optreden. Een lek in de douche of badkamer wordt hierdoor veroorzaakt:

·      Een lek in de waterleiding van de badkamer

Een lek in de waterleiding bevindt zich vaak op één van de vertakkingen. Vaak bent u zelf niet in staat om deze lekkage op te sporen. Bel voor dit werk AKC loodgieter op. Wij zijn met ons specialistisch apparatuur snel ter plaatse om u te helpen.

·      Scheuren in de tegels

Een scheur in de tegels van uw badkamer zijn snel gevonden, dat makkelijk. Nast scheuren adviseren wij om op holle tegels te controleren. Holle tegels hechten niet goed aan de muur en zijn gevoelig voor waterschade. Waterschade aan tegels wordt haast nooit vergoed door de verzekeraars.

·      Onderbrekingen in de kitranden, lekkage doucheputje

Kitranden bestaan uit siliconenkit. Het goed schoonmaken en bijhouden van de kitranden zorgt ervoor dat er geen vuil achterblijft wat weer schimmelvorming voorkomt. En dat is goed. Waar je speciaal op  moet letten zijn de kitranden rond doucheputjes en in de hoeken van de douche. Als dit losraakt bel dan meteen een loodgieter. U wilt namelijk op deze manier geen lekkage oplopen.

·      Scheuren in de voegen

Als u scheuren in uw voegen in de badkamer hebt dan loopt u risico op lekkage. Een loodgieter kan u helpen om de lekkage in de badkamer op te sporen.

Vraag een gratis offerte aan

Voor het opsporen van een lekkage in de badkamer kunt u bij ons een gratis offerte opvragen. Wij zijn actief door heel Noord-Holland en in Amsterdam. Waar u zich ook bevindt in Noord Holland, wij helpen u met uw lekkage in de badkamer.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu