lekdetectie Amsterdam - lekkage Amsterdam - lekdetectoren - lekdetectie onderzoek - lekdetectie stappenplan

Lekdetectie Amsterdam voor uw lekkages

Bent u op zoek naar lekdetectie in Amsterdam?

AKC Loodgieter achterhaalt met lekdetectie gegarandeerd de oorzaak van uw lekkage of verstopping!

Lekdetectie Amsterdam

No cure no pay

100% verzekerd

Lekdetectie zonder breekwerk

Geen voorrijkosten

Lekkage Amsterdam

Neem nu contact op

Lekkage is erg vervelend. Wij werken bij lekdetectie no cure no pay basis in Amsterdam

AKC Loodgieter verlost u van uw lekkage in uw woning of bedrijfsruimte in Amsterdam d.m.v. lekdetectie. Lekkages kunnen overal voorkomen. Vaak zit de lekkage in het leidingwerk. Bijvoorbeeld in een waterleiding, afvoerleiding of cv leiding. Wij helpen met lekdetectie in Amsterdam op no cure no pay basis. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het verhelpen van elke lekkage d.m.v. professionele lekdetectie.

Maar ook kan een lekkage samenhangen met uw riolering of zelfs het dak van uw woning. Door het gebruik van lekdetectie hebben onze lekdetectoren al bij veel Amsterdamse woningen de precieze plekken en oorzaken van lekkages achterhaald.

Lekdetectie Amsterdam: als wij het probleem niet vinden dan betaalt u niets. Veel klanten konden na ons bezoek weer met een gerust hart gaan slapen. Vermoedt u een lekkage in uw woning in Amsterdam? Maak hier dan direct werk van en bel ons lekdetectiebedrijf. Wij voeren de lekdetectie snel bij u uit.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij hebben de beste apparatuur voor lekdetectie in Amsterdam

Professioneel apparatuur voor lekdetectie is belangrijk. Anders is op termijn de schade niet meer te overzien. In Amsterdam en Noord Holland passen wij lekdetectie op verschillende manieren toe. Bijvoorbeeld met een warmtecamera die gebruik maakt van infrarood.

Onze inspectiecamera’s om lekkages op te sporen, die wij in uw riolering gebruiken zijn ingenieus. Deze camera’s zijn klein, smal en kunnen heel diep uw riolering in. Welke methode van lekdetectie wij ook gebruiken, AKC Loodgieter hanteert de meest moderne en geavanceerde apparatuur en technieken om lekkages op te sporen. Daardoor hebben wij een voorsprong op andere aanbieders van lekdetectie in Amsterdam.

Hoe begint lekdetectie?

Hoe begint lekdetectie eigenlijk? Het begint met vochtplekken op uw muur plafond of op uw vloer. Daarna ontstaat er schimmel. Dat veroorzaakt een nare geur in uw huis. Niet alleen bederft dat uw woongenot maar het is bovendien onhygiënisch en schadelijk voor de gezondheid.

Lekdetectie Amsterdam stappenplan

Ons stappenplan voor lekdetectie in Amsterdam is als volgt:

 • lekdetectie onderzoek: Eerst wordt een visuele lekinspectie uitgevoerd en informatie van de klant verzameld.
 • Gebruik van technologie: Apparatuur zoals thermografische camera’s, ultrasone detectoren en endoscopen wordt ingezet om lekken op te sporen.
 • Lokalisatie van het lekkage: De verzamelde gegevens van de lekkages worden geanalyseerd om de exacte locatie van het lek te bepalen.
 • Rapportage lekdetectie: Een gedetailleerd rapport met de bevindingen en reparatieadvies wordt opgesteld.
 • lekdetectie reparatieadvies: Advies wordt gegeven over de beste methoden om het lek te repareren in Amsterdam.

Waar is de lekkage?

Er zijn verschillende plekken in gebouwen in Amsterdam waar lekkages te vinden zijn. Lekdetectie biedt in dat geval een uitstekende oplossing.

 • Lekkage in de riolering
 • Lekdetectie rond schoorsteen
 • Lekkage aan plafond
 • Lekkage in badkamer
 • Lekkage in kelder
 • Lekkage gasleiding
 • Lekkage vloerverwarming
 • Waterleidinglekkage
 • Lekkage zwembad
 • Lekkage CV-ketel

Lekkage Amsterdam? Werkwijze van onze lekdetectoren

Hebt u een probleem of een lekkage waarbij voor u niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen in Amsterdam al jaren lekkages op met gespecialiseerde apparatuur en camera’s. Hakken en breken is bij ons niet nodig. Dankzij de lekdetectie van onze loodgieters hoeft u geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Daarnaast vergoedt de verzekeraar de kosten van lekdetectie! Na ons onderzoek en de lekdetectie ontvangt u van ons een uitgebreid meetrapport. Dit rapport vol documentatie en foto’s komt u goed van pas wanneer u bij uw verzekering wilt declareren. In het rapport staat ook ons advies en een offerte voor eventuele vervolgwerkzaamheden.

Neem contact op met onze lekdetectoren voor lekdetectie

Lekdetectie Amsterdam: wij als lekdetectoren begrijpen dat als u dagelijks last heeft van lekkages, verstoppingen en stankoverlast dat u snel actie wilt. Dat komt mooi uit want wij zijn 24/7 oproepbaar in heel Amsterdam en omstreken. Daarnaast voeren wij ook camera inspectie uit om lekkages op te sporen.

Lekdetectie in andere woonplaatsen

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu