Wat is de meest effectieve lekdetectie methode?

Endoscopie is een uitstekende keuze voor lekdetectie. Vooral in situaties waar het lek zich op moeilijk toegankelijke plaatsen bevindt. Voorbeelden hiervan zijn de waterbak van een douche of het afvoerkanaal van een gootsteen. Endoscopie is eveneens zeer effectief voor het opsporen van lekken die verborgen zijn achter spouwmuren.

Hoe lang duurt een lekdetectie?

De tijd die een specialist bezig is hangt af van de complexiteit van het probleem. Lekdetectie is een nauwkeurig proces dat door het gehele huis wordt uitgevoerd. Daarom zal de lekdetectiespecialist waarschijnlijk enkele uren nodig hebben om deze taak te voltooien.

Wat zijn de kosten voor lekdetectie

Hoe hoog zijn de kosten voor lekdetectie

De kosten voor lekdetectie en camera inspectie bij ons vindt u hieronder.

Lekdetectie€ 351,23 (no cure no pay)
Camera inspectie€ 289,26 (voor het 1e uur)
Lekdetectie kosten

lekdetectie is duur omdat

Hoe ziet een beginnende lekkage eruit?

U herkent een lekkage in de muur of aan het plafond door het verschijnen van vochtige plekken of schimmel die zich manifesteren op of rond de muur of het plafond. Deze vlekken zijn bruin of zwart. Ook kan verf die loslaat een indicatie zijn van een lekkage.

Hoe komt u erachter waar de lekdetectie vandaan komt?

Het lokaliseren van een waterlek wordt tegenwoordig uitgevoerd met behulp van methoden zoals ultrasone detectie, endoscopie camera, vochtmeters, drukmetingen en rioolcamera’s. Op deze manier bepaalt de lekdetector waar de lekkage vandaan komt.

Is lekkage een verborgen gebrek?

Indien een lekkage niet aan de koper van een huis is gemeld en de koper deze ook niet heeft kunnen vaststellen tijdens de inspectie van het huis, dan wordt dit gezien als een verborgen gebrek. Dit wil overigens niet zeggen dat de verkoper automatisch verantwoordelijk is.

Welke materialen gebruikt u bij lekdetectie?

Lekdetectie vereist vaak geavanceerde en gespecialiseerde apparatuur zoals een infraroodcamera, endoscopie camera, drukmeting, rioolcamera, vochtmeters, kleurstof en leidingzoeker. Deze technologieën zijn duur in aanschaf en onderhoud

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu