Lekdetectie Utrecht - lekkage opsporen - lekdetectiebedrijf

Lekdetectie Noord Holland

Lekdetectiebedrijf actief in heel Noord Holland

AKC Loodgieter is gespecialiseerd in lekdetectie. Wij voeren al jaren lekdetectie uit in Amsterdam en Noord-Holland. Wij vinden de oorzaak van uw lekkage of verstopping! Dat garanderen wij zelfs.

Lekdetectiebedrijf

Lekdetectie

Noord Holland

No cure no pay

Infrarood

Succes

Neem nu contact op

Lekdetectie op basis van no-cure-no-pay

Als wij de oorzaak niet vinden dan hoeft u ons ook niets te betalen. Wij staan als lekdetectiebedrijf voor wat we zeggen. Alleen als we presteren hoeft u ons te betalen.

 

Wij zijn niet alleen actief met lekdetectie in Amsterdam maar ook in alle steden en dorpen erboven. Wij werken met ons lekdetectiebedrijf door heel Noord Holland.

Wij vinden het geen probleem om u met de auto te bezoeken en u te laten genieten van onze uitmuntende service. Wij werken op basis van no-cure-no-pay omdat we geloven in onszelf. Wij zijn overtuigd zijn van onze lekdetectie-capaciteiten.

 

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Lekdetectie wordt vergoed door de verzekeraar

De verzekeraar vergoed de kosten van lekdetectie! Controleer dus goed met uw verzekeraar hoe dit werkt. Na de lekdetectie ontvangt u van ons een uitgebreid meetrapport. Dit rapport vol documentatie en foto’s komt u goed van pas wanneer u bij uw verzekering wilt declareren. In het rapport staat ook ons advies en een offerte voor eventuele vervolgwerkzaamheden. Als u er klaar voor bent dan kunt u altijd ons lekdetectiebedrijf inschakelen.

Minder kosten en schade door lekdetectie

Dankzij de lekdetectie van onze lekdetectiebedrijf hoeft u geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Slopen om een lek te vinden is niet effectief en maakt meer kapot dan u lief is. Lekdetectie is gewoon een erg effectief werkje en er gaat bovendien niks kapot.

Hoe ontstaan lekkages

Lekkages ontstaan op verschillende manieren en op verschillende plekken. Lekkages kunnen samenhangen met de waterleiding, afvoerleiding of CV-leiding. Daarnaast komen er ook lekkages voor in uw riolering of op uw dak. Wij kunnen in alle gevallen lekdetectie uitvoeren.

Lekdetectiebedrijf Noord Holland: wij hebben de beste apparatuur

Professioneel apparatuur voor lekdetectie is belangrijk. Dat is wel nodig want met slecht apparatuur is op termijn de schade niet meer te overzien.

Hoe begint het detecteren van een lek eigenlijk? Een lek in uw pand of woning begint met met vochtplekken. Deze vochtplekken zitten op uw muur, plafond en zelfs op de vloer. Dit veroorzaakt een nare geur. Het is de geur van vocht die u wel kent. Het stinkt en het is onprettig en onhygiënisch.

Als u niet weet waar de lekkage vandaan komt dan biedt lekdetectie uitkomst. Vooral bij lekkages in de riolering biedt lekdetectie uitkomst. Wij sporen met ons apparatuur de lekkage voor u op.

Wij maken gebruik van een warmtecamera op basis infrarood om de lekkage op te sporen. Onze lekdetectie-camera’s die wij in rioleringen gebruiken zijn ingenieus. De camera kan heel diep de riolering in omdat het een hele kleine camera is. Vandaar dat wij de lekkage ook altijd opsporen.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu