Lekdetectie Utrecht - lekkage - lekdetectiebedrijf

Lekdetectie Utrecht voor uw lekkages

Bent u op zoek naar lekdetectie in Utrecht?

AKC Loodgieter achterhaalt met lekdetectie gegarandeerd de oorzaak van uw lekkage of verstopping!

100% succes

No cure no pay

100% verzekerd

Lekdetectie zonder breekwerk

Geen voorrijkosten

Lekkage Utrecht

Neem nu contact op

Lekkage is erg vervelend. Wij werken op no cure no pay basis in Utrecht

AKC Loodgieter verlost u van uw lekkage in uw woning of bedrijfsruimte. Lekkages kunnen overal voorkomen. Vaak in het leidingwerk. Bijvoorbeeld in een waterleiding, afvoerleiding of cv leiding. Wij helpen met lekdetectie op no cure no pay basis. Onze lekdetectie-experts zijn gespecialiseerd in het verhelpen van elke lekkage in Utrecht.

Maar ook kan een lekkage samenhangen met uw riolering of zelfs het dak van uw woning. Door het gebruik van lekdetectie hebben wij al bij veel Utrechtse woningen de precieze plekken en oorzaken van lekkages achterhaald.

Lekdetectie Utrecht: als wij het probleem niet vinden dan betaalt u niets. Veel klanten konden na ons bezoek weer met een gerust hart gaan slapen. Vermoedt u een lekkage in uw woning in Utrecht? Maak hier dan direct werk van en bel ons lekdetectiebedrijf.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij hebben de beste apparatuur voor lekdetectie in Utrecht

Professioneel apparatuur voor lekdetectie Utrecht is belangrijk. Anders is op termijn de schade niet meer te overzien. Wij zijn loodgieters die gespecialiseerd zijn in lekdetectie.

Hoe begint een lekkage eigenlijk? Het begint met vochtplekken op uw muur plafond of op uw vloer. Daarna ontstaat er schimmel. Dat veroorzaakt een nare geur in uw huis. Niet alleen bederft dat uw woongenot maar het is bovendien onhygiënisch en schadelijk voor de gezondheid. Het is alleen moeilijk te detecteren waar de lekkage vandaan komt. Daarom biedt lekdetectie uitkomst. Vooral bij lekkages in de riolering is lekdetectie in Utrecht een ideale opsporingsmethode. Wij vinden voor u de lekkage in Utrecht d.m.v. lekdetectie. Dat doen wij in no-time. 

In Utrecht passen wij lekdetectie op verschillende manieren toe. Bijvoorbeeld met een warmtecamera die gebruik maakt van infrarood. Onze inspectiecamera’s die wij in uw riolering gebruiken zijn ingenieus.

Deze camera’s zijn klein, smal en kunnen heel diep uw riolering in. Welke methode van lekdetectie wij ook gebruiken, AKC Loodgieter hanteert de meest moderne en geavanceerde apparatuur en technieken. Daardoor hebben wij een voorsprong op andere aanbieders van lekdetectie in Utrecht.

Lekkage Utrecht? Werkwijze AKC Loodgieters

Hebt u een probleem of een lekkage waarbij voor u niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen in Utrecht al jaren lekkages op met gespecialiseerde apparatuur en camera’s voor lekdetectie. Hakken en breken is bij ons niet nodig. Dankzij de lekdetectie van onze loodgieters hoeft u geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Daarnaast vergoedt de verzekeraar de kosten van lekdetectie! Na de lekdetectie ontvangt u van ons een uitgebreid meetrapport. Dit rapport vol documentatie en foto’s komt u goed van pas wanneer u bij uw verzekering wilt declareren. In het rapport staat ook ons advies en een offerte voor eventuele vervolgwerkzaamheden.

Wij komen voor lekdetectie graag bij u langs in Utrecht

Wij komen graag bij u langs in Utrecht. Wij zijn een lokaal gespecialiseerd lekdetectiebedrijf actief in heel Noord Holland. In welke stad in Noord Holland u ook woont, wij komen graag bij u langs voor lekdetectie.

Wij zijn specialisten in lekdetectie en gebruiken de nieuwste niet-invasieve technologie om alle verborgen sanitair-lekken nauwkeurig te lokaliseren met minimale schade en verstoring. Onze apparatuur voor lekdetectie werkt op alle soorten vastgoed-constructies, ook voor betonnen vloeren.

Bij AKC Utrecht hebben wij ervaren lekdetectoren in dienst

Onze lekdetectie-specialisten uit Utrecht zijn gekwalificeerde en ervaren lekdetectoren, opgeleid in lekdetectie. Bij ons zijn monteurs in vaste dienst. U krijgt dus geen onbekende onderaannemers of vreemde lekdetectie-freelancers in uw huis in Utrecht. Onze lekdetectie zoek- en reparatieservice op dezelfde dag biedt een efficiënte en stressvrije manier om lekdetectie in Utrecht op te lossen. Dit omvat het verwijderen van vloerafwerkingen en het uitgraven van betonnen vloeren om toegang te krijgen tot lekken.

Bij constatering van een lekkage en waar deze mogelijk vandaan komt, overleggen wij met u alvorens over te gaan tot reparatie of onderhoud. Onze lekdetectie-specialisten zorgen er altijd voor dat u op de hoogte bent van wat we doen aan de leidingsystemen van uw gebouw voordat we actie ondernemen. Zodra de lekdetectie is afgerond kunt u weer genieten van een welverdiende rust.

De verzekering en lekdetectie Utrecht

We hebben zoveel vertrouwen in onze lekdetectie-service dat we een ‘no cure no pay’-garantie bieden. Als u wilt weten wat onze voorwaarden zijn voor lekdetectie in Utrecht neem dan contact met ons op. Wij zijn betrouwbare en ervaren lekdetectoren en sporen elke lekkage op bij u in Utrecht.

In de meeste gevallen vallen de kosten van een lekdetectie onder de opstalverzekering. We bieden u na ons bezoek in Utrecht een gedetailleerd schriftelijk rapport aan met foto’s en een gespecificeerde factuur om te helpen bij een verzekeringsclaim. U hoeft de factuur maar in te dienen bij de verzekeringsmaatschappij en de lekdetectie wordt bijna altijd vergoed.

Hoe lang duurt lekdetectie in Utrecht?

Hoe lang duurt lekdetectie in Utrecht? De duur van de lekdetectie is voor iedere detectie naar lekken en lekkages anders. In een particuliere woning voorzien wij minimum twee uur bezig te zijn met lekdetectie. Het kan dus ook langer duren. We zijn dus wel even bezig met de lekdetectie in uw woning.

U hebt bij ons wel het voordeel van no cure no pay. Onze lekdetectie-specialisten kunnen elke lekkage in Utrecht verhelpen dus wij zijn er vrijwel zeker van dat we u goed van dienst zijn. Hoe lang dit duurt is dus niet altijd duidelijk.

Neem contact op met één van onze lekdetectie experts

Lekdetectie Utrecht: wij begrijpen dat als u dagelijks last heeft van lekkages, verstoppingen en stankoverlast dat u snel actie wilt. Dat komt mooi uit want wij zijn 24/7 oproepbaar in heel Utrecht en omstreken. Daarnaast voeren wij ook camera inspectie uit om problemen op te sporen.

Lekdetectie in andere woonplaatsen

 

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu