Amsterdam-West AKC Loodgieter

Loodgieter Amsterdam West

Loodgieter in Amsterdam West

AKC Loodgieter is actief in heel Amsterdam-West. Spoedreparatie of andere calamiteiten? Laat het ons snel weten!

24/7

Voordelig

Reparatie

Vakwerk

Garantie

Betrouwbaar

Voor verschillende klussen beschikbaar

Kapotte kraan of leiding? Verstopt riool of afvoer? Nieuwe vaatwasser, wasmachine of andere elektra dat moet worden aangesloten? Volgelopen dakgoot of lekkend dak? Nieuwe gasleidingen nodig? Nieuwe CV nodig?

Wij zijn er om u van woongemak te voorzien. Onze loodgieter is bekend met de vele oude woningen die er in Amsterdam-West te vinden zijn. Maar ook flats en nieuwbouw kent onze loodgieter als zijn broekzak. Zo weet hij voor elk probleem een betaalbare oplossing te bieden.

Bij rioleringswerk in Amsterdam-West gebruikt onze ervaren loodgieter moderne apparatuur om de oorzaak van het probleem vlot te achterhalen. Dit kan door middel van lekdetectie of inspectiecamera’s.

Amsterdam West kennen wij als onze broekzak

Met deze doortastende werkwijze zorgen wij ervoor dat alleen het nodige gerepareerd wordt. En dat er dus niet onnodig gesloopt wordt, waardoor u meer kosten zou betalen dan nodig is. Ook bieden wij garantie op onze reparaties, dus wij komen kosteloos terug bij terugkerende problemen.

Amsterdam-West staat bekend om haar indrukwekkende, maar vaak oude woningen. Logisch dat er zo nu en dan kwaaltjes ontstaan. Door kundige reparaties aan afvoeren en leidingen in uw badkamer, toilet of keuken weet onze loodgieter uit Amsterdam deze kwaaltjes gauw te verhelpen. Daarbij denken wij graag met u mee hoe wij terugkerende ongemakken kunnen voorkomen.

Wij kijken dus verder dan ons neus lang is en gaan voor een duurzaam resultaat! Veel klanten uit Amsterdam-West hebben een hoge verwachting van onze werkzaamheden. AKC Loodgieter maakt die verwachtingen ook waar! Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Want wij begrijpen als geen ander dat overstromingen, verstoppingen, lekkages en dat soort trammelant snel uit de wereld geholpen moeten worden! Ook zijn wij voordeliger dan de concurrent.

Onze loodgieter laat u namelijk geen voorrijkosten betalen en voert alleen de werkzaamheden uit die met elkaar zijn afgesproken. Wij rekenen trouwens in geen enkel stadsdeel voorrijkosten. Ook onze loodgieter uit Amsterdam Noord, Zuid, Oost en Bos & Lommer rekent deze kosten niet. 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu