Loodgieter-Wormer

Loodgieter Wormer

U bent op zoek naar een loodgieter in Wormer?

Uw woning in Wormer verdient een loodgieter die topwerk levert tegen een schappelijke prijs. AKC Loodgieter heeft de ideale loodgieter voor u in huis!

Reparaties

Ontstoppingen

Lekkages

Voordelig

Spoed

Wormer e.o.

Neem nu contact op

Onze loodgieter in Wormer helpt u met verschillende werkzaamheden

Per vandaag kunt u af zijn de wateroverlast die door een lekkage veroorzaakt wordt. Of is het een verstopping die uw leiding of afvoer dwarszit? Hoe dan ook, onze vakkundige en bewezen loodgieter in Wormer maakt per vandaag een einde aan deze ellende.

Omdat wij niet van half werk houden, doet onze loodgieter eerst een grondig onderzoek. Met name bij een falende riolering is het nodig om de exacte oorsprong van een verstopping of overstroming in kaart te brengen.

Door onze moderne apparatuur is dat gauw gepiept en kunnen wij het euvel verhelpen. De werkzaamheden van onze loodgieter in Wormer is divers. Reparatie, ontstopping, nieuwe aansluiting, dakbedekking, onderhoud.

Wij bieden u garantie op onze loodgieterwerkzaamheden

Al deze werkzaamheden worden door onze loodgieter gedaan met garantie op resultaat. De gunstige kosten zullen u verbazen. Omdat wij geen voorrijkosten hanteren zijn wij betaalbaarder dan onze concurrenten. Maar ook omdat uw loodgieter het werk zo vlot doet dat het uurtarief behoorlijk meevalt. Op onze offerte vermelden wij netjes alle kosten en wij gaan pas aan de slag zodra u akkoord geeft! Zie hier onze prijslijst. Buiten de reguliere reparaties aan sanitair en keuken kunnen wij ook uw gasvoorziening aansluiten. Oude gasleidingen worden hersteld of indien nodig plaatsen wij nieuwe leidingen. Hetzelfde geldt voor dakwerkzaamheden. Wij verhelpen uw daklekkage, schonen uw dakgoot of plaatsen zelfs een volledig nieuwe dakbedekking. Wij zijn bekend met allerlei soorten daken van de gevarieerde huizen en appartementen in Wormer. Wij brengen de verbouwing van uw huis in Wormer in een stroomversnelling. Besteed geen onnodige tijd aan klussen waar een professionele loodgieter aan te pas moet komen. Bovendien staat veiligheid boven alles. AKC Loodgieter is een gecertificeerd bedrijf en werkt dus volgens alle geldende richtlijnen met betrekking tot veiligheid en milieu. Laat onze loodgieter uw woongemak en woonplezier terugbrengen. Wij vinden dat u dat verdient!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu