Loodgieter Haarlem

Loodgieter Haarlem

U bent op zoek naar een loodgieter in Haarlem?

Zonder woonperikelen leven in het historische Haarlem? Dat kan prima. Onze loodgieter staat u direct bij, zodra er iets aan uw woning mankeert.

Reparaties

Ontstoppingen

Rioleringswerk

Installaties

Gasleidingen

24/7

Neem nu contact op

AKC Loodgieter helpt u in het prachtige Haarlem

De buitenwacht is vaak jaloers op mensen die in het prachtige en historische Haarlem leven. Maar het is wel zo fijn als u woongenot ook optimaal is. AKC Loodgieter grijpt direct in zodra uw woonplezier in het geding komt.

Binnen 1 uur kan onze loodgieter ter plekke zijn waar u ook woont. Van Schalkwijk tot aan Haarlem-Centrum en van Haarlem-Noord tot aan omliggende gemeenten zoals Bloemendaal, Heemstede en Santpoort.

Onze loodgieter ontstopt uw riolering of waterleiding. Hij repareert of vervangt falende leidingen en afvoeren. En hij verhelpt wateroverlast en lekkages. Ook sluit onze loodgieter gasleidingen aan voor woningen in Haarlem

Wij lossen uw problemen op

Bent u druk aan het verbouwen en wil het niet vlotten? Wij installeren in no time uw nieuwe cv of wamwatervoorziening in uw badkamer, toilet of keuken. Ook volgelopen kelders pompen wij in korte tijd leeg. En bij problemen in de riolering achterhalen wij snel de oorzaak om vervolgens een duurzame oplossing te bieden. Voor de oudere woningen in de binnenstad van Haarlem doen wij regelmatig werkzaamheden aan de daken. Onze dakdekker en onze loodgieter werken nauw samen om lekkages te verhelpen en te voorkomen. Onze loodgieter is breed geschoold en voorzien van alle moderne apparatuur om elke klus spoedig te klaren. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide expertise op elk terrein. Daarbij werkt onze loodgieter uit Haarlem met een sympathiek uurtarief en zonder voorrijkosten. Bij alle werkzaamheden wordt u vooraf en tussentijds goed geïnformeerd zodat u precies op de hoogte bent van de situatie en de kosten. Wij maken alles inzichtelijk op onze offerte. Wilt u alvast een idee hebben, kijk op deze uitgebreide prijslijst. Zijn de werkzaamheden van onze loodgieter u goed bevallen? Wij bieden in Haarlem ook de mogelijkheid om een service contract af te sluiten. Zo kunt u bij elke calamiteit met spoed onze loodgieter oproepen. Of het nu gaat om problemen met uw riolering, sanitair, keuken, badkamer, toilet of gasaansluiting. Onze loodgieter is altijd in de buurt!  

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu