Loodgieter Purmerend

Loodgieter Purmerend

U bent op zoek naar een loodgieter in Purmerend?

Woont u in Purmerend en wordt uw leven momenteel geregeerd door woonongemakken? Een verstopping, lekkage of falende afvoer? Goed nieuws, onze loodgieter is snel ter plaatse!

Direct oproepbaar

Reparaties

Installaties

Onderhoud

Duurzaam

Voordelig

Neem nu contact op

Onze loodgieter helpt u in heel Purmerend

AKC Loodgieter sluit uw vaatwasser of wasmachine aan. Ook verhelpt uw loodgieter problemen van uw riolering. De dagen met die vervelende rioollucht of het douchewater dat niet doorstroomde zijn voorbij.

Wij repareren of vervangen versleten afvoeren en leidingen. Zo nodig heeft onze loodgieter ingenieus detectie-apparatuur bij zich om de oorzaak van een verstopping of lekkage te achterhalen. Onze loodgieter houdt namelijk niet van half werk!

AKC Loodgieter is een gecertificeerd bedrijf met al 25 jaar werkervaring in Purmerend. Buiten de reguliere spoedreparaties van onze loodgieter kunt u onze hulp ook inroepen voor aansluiting van uw gasvoorziening of warmwaterinstallatie zoals CV of elektra.

Onze loodgieter heeft meerdere specialisaties

Ook dakbedekking staat hoog op ons lijstje. Wij voorkomen of herstellen uw daklekkage en voeren periodiek onderhoud uit. Wij rekenen af met elke vorm van wateroverlast in Purmerend. Volgelopen kelder of kruipruimte? Wij pompen deze leeg en laten de ruimtes droog achter. Onze loodgieter werkt in Purmerend onder garantievoorwaarden. Omdat wij altijd in de buurt zijn vinden wij het onzin om onnodige voorrij kosten te berekenen. Dus u bespaart sowieso als u met AKC Loodgieter in zee gaat! Onze offerte en factuur zijn voordelig, met specificering van werkzaamheden en zonder kleine lettertjes. Zie hier een overzicht van onze standaardprijzen .Wij lichten u gedurende de werkzaamheden goed in zodat u precies op de hoogte blijft. Wij laten onze klanten uit Purmerend altijd achter met een brede glimlach. Zit u midden in een verbouwing en loopt u vast met de lastige klussen of heeft u gewoon tijd te kort? AKC Loodgieter staat u graag bij. Voor ons zijn volledige restauraties of het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken dagelijkse kost. Binnen een paar uur heeft u compleet werkende warmwater installatie. Bovendien geven wij u graag advies voor uw verdere verbouwing. Als u eenmaal onze loodgieter heeft ingeschakeld wilt u nooit meer anders.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu