Wat te doen bij een lekkage in de vloer

Een lekkage in de vloer levert meestal veel problemen op. Het is niet altijd meteen zichtbaar dat er sprake is van een lekkage waardoor de lekkage zich ongezien kan uitbreiden. Is dat het geval dan kan er veel schade ontstaan aan de vloer en moet de vloer vervangen worden. Het is dus van belang om een lekkage snel op te sporen zodat u vervanging van de vloer kunt voorkomen en u de vloer alleen maar hoeft te herstellen.

Lekkage opsporen

Bij AKC Loodgieters helpen wij met het opsporen van lekkages. Bijvoorbeeld door onze speciale service lekdetectie zijn wij in staat om de lekkage op te sporen. Wij hebben daarvoor speciaal meetapparatuur die de lekkage opspoort. Meetapparatuur zorgt ervoor dat de vloer niet hoeft te worden opengehakt. Dit voorkomt aanzienlijke schade aan de vloer.

Hoe begint lekkage aan uw vloer eigenlijk? Het begint met vochtplekken op de vloer en daarna ontstaat er schimmel. De schimmel zorgt voor een nare geur huis. Niet alleen bederft dat uw woongenot maar het is bovendien onhygiënisch en slecht voor uw gezondheid.

Hoe lekdetectie toepassen?

Wij passen lekdetectie op verschillende manieren toe. Bijvoorbeeld met een warmtecamera. De warmtecamera maakt gebruik van infrarood. Onze inspectiecamera’s die wij in uw riolering gebruiken zijn ingenieus.

Deze camera’s zijn klein, smal en kunnen heel diep uw riolering in. Welke methode van lekdetectie wij ook gebruiken, AKC Loodgieter hanteert de meest moderne en geavanceerde apparatuur en technieken. Daardoor hebben wij een voorsprong op andere aanbieders van lekdetectie in Amsterdam.

Bestel uw lekdetectie bij AKC. Wij zijn u graag van dienst.

Reparatie van de vloer

Als u in staat bent om de vloer meteen te repareren dan is de vervolgschade makkelijk te overzien. U repareert de vloer gewoon bij een bedrijf die gespecialiseerd in dit soort beschadigingen. Meestal zijn dit bedrijven die gespecialiseerd zijn in vloer en laminaat reparatie. Dat zorgt ervoor dat de reparatie u minder kost dan een nieuwe vloer, plus u bespaart ook de kosten van lekdetectie.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu