Is uw WC, afvoer of gootsteen verstopt?

Zit u met uw handen in het haar en heeft u onmiddellijke hulp nodig? De verstopping van uw riolering, WC, afvoer of gootsteen behoort met onze monteurs snel tot het verleden.

  • 24/7 beschikbaar
  • Effectief
  • Vakwerk
  • Duurzaam resultaat
  • Amsterdam
  • Scherpe tarieven

Neem nu contact op

Ga verder

WC of afvoer verstopt?

WC, afvoer, gootsteen verstopt Amsterdam

AKC Loodgieter helpt u bij uw ontstopping.

AKC Rioolservice biedt u vlotte en effectieve diensten voor het ontstoppen van uw riool, wc of afvoer. Uw zorgen verdwijnen en uw woongenot keert direct terug. Onze monteurs ontstoppen uw riool, WC, afvoer of gootsteen met een duurzaam resultaat. Bij ons betaalt u een faire prijs voor de beste kwaliteit.

Bij een aantal werkzaamheden en reparaties geven wij bovendien vijf jaar garantie op de werkzaamheden. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten en werken wij volgens het milde B.T.W. tarief van 6%. Heeft u zelf al van alles geprobeerd om uw gootsteen te ontstoppen? Loopt het water in de douche maar niet door?

Of ruikt u een vieze lucht die mogelijk van uw riolering is? Wij springen u graag zo spoedig mogelijk te hulp. Woont u in Amsterdam of omgeving en heeft u een verstopte afvoer, wc, gootsteen of riolering, dan kan onze monteur binnen 1 uur ter plekke zijn. U kunt onze monteur zelfs direct bellen op 06-15231384.Referenties

Zullen wij u helpen in Amsterdam?

Door onze expertise in Amsterdam en omgeving hebben wij direct door wat de oorzaken van de verstopping zijn. Is het een verzakking, scheur in de leiding of is er een andere reden voor de verstopping? Indien er reparatie aan uw wc, afvoer of gootsteen nodig is dan kunnen wij die direct uitvoeren. Zie hier een indicatie van de kosten.

Ook eventuele vervanging van onderdelen nemen wij voor onze rekening. Het ontstoppen van een riool is een missie die nauw komt kijken. Het is daarom raadzaam om geen hulp in te roepen van onduidelijke klussers die hun sporen niet bewezen hebben. Half werk zorgt in de toekomst voor terugkerende problemen. Met de hulp van AKC Loodgieter kiest u voor een duurzaam resultaat!

Alle kosten van eventuele reparaties of onderdelen communiceren wij van tevoren duidelijk. AKC Rioolservice uit Amsterdam is een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf die alle veiligheidseisen en wettelijke richtlijnen zorgvuldig in acht neemt. Een betere partner voor ontstopping van uw wc, riolering, afvoer of gootsteen zult u nergens anders vinden!