Gootsteen, afvoer, wc verstopt Amsterdam?

Is uw WC, gootsteen of afvoer verstopt?

Zit u met uw handen in het haar en heeft u onmiddellijke hulp nodig? De verstopping van uw wc, gootsteen of afvoer behoort met onze monteurs snel tot het verleden.

24/7 beschikbaar

Effectief ontstoppen

Afvoer ontstoppen

Duurzaam resultaat

Amsterdam

Scherpe tarieven

Neem nu contact op

AKC Loodgieter ontstopt uw WC, afvoer of gootsteen

De ontstoppingsdienst van AKC Loodgieter biedt u vlotte en effectieve diensten voor het ontstoppen van uw WC, afvoer en gootsteen. Uw zorgen verdwijnen en uw woongenot keert direct terug. Onze monteurs ontstoppen uw toilet, gootsteen en afvoer met een duurzaam resultaat. Bij ons betaalt u een faire prijs voor de beste kwaliteit.

Bij een aantal ontstoppingswerkzaamheden geven wij bovendien twee jaar garantie op de werkzaamheden. Wij rekenen geen voorrijkosten als u een verstopping aan uw WC, afvoer of gootsteen heeft. Heeft u zelf al van alles geprobeerd om uw gootsteen, afvoer of toilet te ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Bij ons is uw probleem in goede handen en is de ontstopping binnen no-time opgelost.

Ruikt u een vieze lucht die mogelijk van uw afvoer, gootsteen in de keuken of doucheputje is? Is de afvoer van uw wasmachine verstopt? Wij springen u graag zo spoedig mogelijk te hulp. Woont u in Amsterdam of omgeving en heeft u een verstopte afvoer of gootsteen dan kan onze monteur binnen 1 uur ter plekke zijn. U kunt onze monteur zelfs direct bellen op 020 – 640 34 49.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Zullen wij u helpen in Amsterdam?

Amsterdam is een groot gebied maar onze ontstoppingsdienst komt overal in de regio Amsterdam. Wij ontstoppen al vele jaren wc’s, gootstenen en afvoeren en zijn altijd snel ter plaatse. Ook bij spoedklussen. Omdat het onze missie is dat u weer een schone leefomgeving heeft zonder vervelende verstoppingen.

Verstopping afvoer of gootsteen

Door onze expertise in Amsterdam en omgeving hebben wij direct door wat de oorzaken van de verstopping aan uw afvoer of gootsteen zijn. Is het een verzakking, scheur in de leiding of is er een andere reden voor de verstopping? Indien er reparatie aan uw gootsteen of afvoer nodig is dan kunnen wij die direct uitvoeren. Zie hier een indicatie van de kosten.

Verstopping WC

Eventuele vervanging van onderdelen bij de verstopping van de WC nemen wij voor onze rekening. Het ontstoppen van een toilet is een missie die nauw komt kijken. Het is daarom raadzaam om geen hulp in te roepen van onduidelijke klussers die hun sporen niet bewezen hebben. Half werk zorgt in de toekomst voor terugkerende problemen aan uw WC. Met de hulp van AKC Loodgieter uit Amsterdam kiest u voor een duurzaam resultaat!

Voor ontstoppingen in Amsterdam moet u bij ons zijn

Alle kosten van eventuele reparaties of onderdelen communiceren wij van tevoren duidelijk. AKC Loodgieter uit Amsterdam is een betrouwbaar bedrijf die alle veiligheidseisen en wettelijke richtlijnen zorgvuldig in acht neemt. Een betere partner voor de ontstopping van uw wc, gootsteen of afvoer in Amsterdam zult u nergens anders vinden!

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu