Camera Inspectie Amsterdam

Riool camera inspectie

U wilt camera inspectie in Amsterdam?

Verstopping van uw riool of afvoer is een naar verschijnsel. Het beïnvloedt uw humeur! Om de oorzaken van verstopping te achterhalen gebruiken wij onze zeer effectieve camera inspectie.

Riool inspectie

De beste camera

Meteen

Topservice

Betaalbaar

Specialistisch

Neem nu contact op

Effectief camera onderzoek

AKC Loodgieter is al 25 jaar een vaste waarde in Amsterdam, Amstelveen, Purmerend en omstreken. Zowel in oude woningen of nieuwbouw weten wij de verstopping te analyseren en te verhelpen. Als gespecialiseerde loodgieters weten wij onnodig hakwerk en breekwerk te vermijden. U wilt immers ook graag alles in de huidige staat houden.

Door onze riool camera inspectie weten wij precies waardoor de verstopping komt en kunnen wij gericht een oplossing bieden. Meten is weten! Ga dus niet in zee met onervaren krachten die met de natte vinger de oplossing denken te weten. Verkeerde ingrepen leiden tot onnodige schade, waardoor u nog verder van huis bent. Kies voor onze experts!

Door onze camera inspectie in de riolering kan de afvoer worden gecontroleerd op verborgen gebreken in de leidingen. Regelmatig voorkomende problemen zijn groei van wortels in het riool of schade aan buizen en leidingen. Ook verzakkingen, verstoppingen of lekkages kunnen wij op deze wijze haarscherp achterhalen. Bij deze analyse gebruiken wij de meest geavanceerde inspectie camera.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Huur ons in voor riool camera inspectie

Onze professionals zijn uitgebreid geschoold en getraind voor het uitvoeren van deze klus. Wij bieden u een heldere offerte en rekening, zodat u eventueel wat kunt declareren bij uw verzekering. 90% van onze offertes worden akkoord bevonden.

AKC Loodgieter deed als erkend loodgietersbedrijf diverse camera inspecties in Amsterdam en omgeving. Onze specialisten zijn in te huren voor woningen, bedrijven en kantoorpanden. Wij werken volgens de garantie voorwaarden en richtlijnen van UNETO-VNI.

De camera inspectie kan op verzoek op DVD worden vastgelegd. Onze vriendelijke experts geven u tijdens en na afloop van de werkzaamheden graag uitleg over de resultaten. Daarbij geven wij u graag advies met betrekking tot uw afvoer of riolering.

Door onze handige tips kunt u de juiste voorzorgsmaatregelen treffen en op termijn veel centen besparen. In de hele regio rondom Amsterdam zijn wij op kort termijn al beschikbaar. Wij staan direct klaar om in te grijpen!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu