Gasaansluiting woonboot

U wilt hulp met uw gasaansluiting in uw woonboot?

U heeft een woonboot en uw gasleiding vertoont kuren, is aan vervanging toe of u heeft nog geen flexibele gasaansluiting? Neem hierbij geen risico.

Mooie prijs

Garantie

Veilig

Nu

Zorgvuldig

Amsterdam e.o.

Neem nu contact op

Hulp met de gasaansluiting op uw woonboot?

De aansluitingen die wij maken en leveren noemen wij flexibele gasleidingen. Deze aansluiting voor uw woonboot heeft de hoogste kwaliteit en mag alleen door professionals worden geplaatst. Deze aansluiting heet flexibel omdat deze moet kunnen mee bewegen met uw woonboot en het waterniveau.

Ga dus niet in zee met ‘doe het zelvers’ of een goed bedoelende buurman. Veiligheid is immers van levensbelang! Bovendien levert half werk op den duur alleen maar terugkerende problemen op. Met de inzet van onze gespecialiseerde monteurs kunt u dat soort ellende voorkomen. Kies voor vakwerk en veiligheid!

Onze experts hebben al tal van woonboten in het centrum van Amsterdam en omliggende meren aangesloten. Ook in andere plaatsen in Noord-Holland, zoals Amstelveen, Purmerend, Zaandam en Haarlem wonen tevreden woonbootbewoners die door ons geholpen zijn met een flexibele gasaansluiting.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Onze gasaansluitingen zijn veilig en betaalbaar

Bovendien zijn onze diensten transparant, veilig, gasbetaalbaar en zonder voorrijkosten! In deze lijst vindt u een indicatie van onze zachte en klantvriendelijke prijzen. Gasleidingen zijn essentiële en precaire elementen die het wonen mogelijk maken. Daarom leveren wij ook noodzakelijke periodieke controle en inspectie.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf dat ook in opdracht van de gemeente opereert en in samenwerking met diverse woningbouwverenigingen. Zo werken wij ook in opdracht van vooraanstaande bedrijven zoals bijvoorbeeld Liander en Eneco.

Omdat wij met een grote poule van monteurs werken, kunnen wij al op zeer kort termijn voor uw deur staan. Voordat u het weet kunt u genieten van uw flexibele gasaansluiting. Stel u voor hoe heerlijk het is om onbezorgd en van hartenlust te kunnen koken en stoken!

Omdat Amsterdam en omstreken onze werkgebieden zijn, zijn alle soorten woonboten bij ons bekend. Behalve het verzorgen van gasaansluitingen dichten wij ook gaslekken. Niet alleen waarborgt u met onze werkzaamheden de veiligheid van uzelf en omgeving. U gebruikt ook minder gas dan noodzakelijk. Zo betaalt u ook niets teveel wanneer u de gasrekening ontvangt.

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu