Lekkage verhelpen

Wij lossen uw lekkage op

Waterlekkage kan u overvallen doordat u wateroverlast krijgt. Of misschien heeft u te maken met een muffe geur of lekkage plekken op muren en plafonds? Wees er snel bij en schakel ons in.

Amsterdam e.o.

Goed bereikbaar

Snel

Probleemoplossend

Zachte prijs

Deskundig

Neem nu contact op

Wij lossen uw lekkage in Amsterdam op

Een klein plekje kan duiden op een kleine lekkage. Deze kan helaas uitgroeien tot een immens probleem. De eventuele kringen op plafond of muur geven bovendien niet altijd aan waar de lekkage vandaan komt. Gelukkig zijn onze vakmensen in staat om precies te herleiden hoe de lekkage is ontstaan. Vaak gebruiken wij daarvoor lekdetectie. Lekdetectie is een grondig onderzoek.

Na dit nauwkeurige onderzoek kunnen wij de schade van uw lekkage op duurzame wijze voor u herstellen. Probleem opgelost en u kunt weer jaren vooruit! U kunt weer heerlijk koken, douchen en wassen zonder te vrezen voor overstromingen en dat soort narigheid. Omdat elke lekkage anders is gebruikt AKC Loodgieter verschillende methodes voor opsporing.

Wellicht dat het probleem in uw situatie met de waterleiding of juist een afvoerleiding te maken heeft. Of misschien komt de lekkage van uw dak. Afhankelijk van uw situatie gebruiken wij verschillende methodes variërend van endoscopie, tot drukmeting , tot vochtmeting en andere specifieke technieken.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wilt u vandaag nog hulp?

Laat dit werk door onze specialisten uit Amsterdam verrichten en niet door onervaren lui die direct sloopwerk en breekwerk verrichten. Zodra wij de oorzaken van uw lekkage helder hebben gemaakt, gaan wij de eventueel ontdekte scheuren of verstoppingen herstellen. Mogelijk moeten er volledige onderdelen zoals leidingen gerepareerd of vervangen worden.

Uiteraard komt u niet voor verassingen te staan. Wij houden u nauwkeurig op de hoogte van ons onderzoek en voeren geen extra werkzaamheden uit voordat u de offerte daarvan heeft goed gekeurd. Zie hier een indicatie van onze voordelige prijzen van onze werkzaamheden in Amsterdam en regio.

Tijdens onze werkzaamheden in uw woning in Amsterdam of omgeving, geven wij u graag advies met betrekking tot het voorkomen van lekkages. Door de juiste voorzorgsmaatregelen zullen lekkages minder snel voorkomen en bespaart u op termijn een hoop geld. Wij geven sowieso garantie op onze werkzaamheden. Daarbij is het mogelijk om tegen een zacht prijsje een service contract met ons af te sluiten. Dan heeft u direct hulp bij elke woongerelateerde calamiteit!

Wilt u onze referenties checken op het gebied van lekdetectie in Amsterdam? Kijk dan hier?

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu