Monteren waterleiding loodgieter Amsterdam

Installatie en aanleg van waterleidingen

Installatie en aanleg van waterleidingen in Amsterdam

Laat de aanleg van uw nieuwe waterleiding over aan onze professionals. U moet er immers niet aan denken dat u in de toekomst met wateroverlast of andere problemen te maken krijgt.

Professioneel

Mooie prijs

Garantie

Nu

Amsterdam e.o.

Kwaliteit

Neem nu contact op

Waterleidingen installeren, repareren of uitbreiden

Wij kunnen waterleidingen installeren, repareren of uitbreiden. Ook kunnen wij zorgen voor eenmalig of periodiek onderhoud. Wij zijn erkende loodgieters die werken volgende de wettelijk geldende normen en richtlijnen.

Behalve de leidingen kunnen wij ook benodigde apparatuur voor u installeren. Denkt u hierbij aan warmwatertoestellen zoals geisers en boilers. Maar ook kunnen wij kranen plaatsen zoals tapkranen en stopkranen.

Wij adviseren u graag uitgebreid zodat u daarna een afgewogen keuze kunt maken. Als waterleidingen verkeerd worden aangelegd, kan dit op den duur waterschade tot gevolg hebben.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij helpen u in Amsterdam

Door onze hulp gebeurt dit op gedegen wijze en loopt uw verbouwing geen onnodige vertraging op. In heel Noord-Holland zijn wij in te schakelen. Van rdamrdam tot Purmerend en van Haarlem tot aan Zaandam. Onze offertes zijn transparant en zonder kleine lettertjes en verborgen kosten.

Omdat de noodzaak van water groot is, geven wij uw aanvraag voorrang en zijn wij al op zeer kort termijn ter plekke.

Voordat u er erg in heeft is de klus geklaard en geniet u volop van het resultaat. Wij zorgen ervoor dat de leidingen van uw drinkwater en sanitair netjes worden afgewerkt en zo mogelijk buiten het zicht blijven.

Vakkundige installatie van uw warmwatertoestel is van levensbelang. Zo voorkomt u ernstige incidenten zoals koolmonoxidevergiftiging. Een goede rookgasafvoer is essentieel en wij weten als geen ander hoe wij deze met succes kunnen plaatsen.

Veel klanten uit Amsterdam en omstreken lieten wij breed glimlachend achter met een gloednieuwe watervoorziening. Stel u voor hoe heerlijk het is, om op kort termijn te kunnen koken, wassen, douchen en al die zaken die uw leven gemakkelijk maken.

Niet alleen zijn wij oproepbaar voor woningen en woonboten in regio Amsterdam, ook voor bedrijfsruimtes zoals kantoor, sportclub, sauna of ander bedrijven zijn wij elke dag inzetbaar in heel Noord-Holland.

Bovendien bieden wij garantie op onze installatie en werkzaamheden. Hiermee verzekert u uzelf van onmiddellijk onderhoud bij eventuele mankementen in de toekomst.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu