CV service & onderhoud

CV service & onderhoudscontract bij u in Amsterdam

Heeft uw CV het af laten weten of ondervindt u een storing? Dan is het tijd voor een onderhoudscontract.

125 eur p. jaar

Nefit

Garantie

Remeha

24 u p. dag

Intergas

Neem nu contact op

Wij verzorgen graag uw service & onderhoud in Amsterdam

Regelmatig krijgen wij van AKC Loodgieter van bewoners uit Amsterdam de vraag waarom onderhoud van uw CV noodzakelijk is. Het antwoord is simpel, door jaarlijks onderhoud voorkomt u storingen en zal uw CV ook langer meegaan.

Het onderhoud houdt in dat wij uw CV reinigen en zo nodig onderdelen vervangen die aan slijtage onderhevig zijn. Binnen een paar uur kunnen wij in uw woning in Amsterdam of omliggende plaatsen (Amstelveen, Purmerend en Haarlem) zijn voor grondig onderhoud van uw CV.

Ons CV onderhoudscontract kost maar 125 EUR incl. BTW per jaar. U betaalt geen onderhoudskosten maar alleen eventuele materiaalkosten. U krijgt als het ware een garantie op arbeidsloon. Om onze CV service te garanderen, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om uw storingen op te lossen.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Slechts 125 EUR per jaar. Wij werken samen met de bekende leveranciers

Bij ons betaalt u een prijs per onderhoudscontract van 125 EUR per jaar incl. BTW.

Door goed onderhoud voorkomt u onnodige kosten in de toekomst maar ook eventuele grote problemen. Denk hierbij aan een mogelijke koolmonoxidevergiftiging door slecht onderhoud of slijtage van de ketel.

Laat dus geen amateurs aan uw CV rommelen. Onze monteurs zijn bekend met alle type CV’s van de merken Nefit, Remeha en Intergas. De materiaalkosten maken wij vooraf bekend, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij doen niet aan kleine lettertjes en hanteren ook geen voorrijkosten. Wilt u een idee krijgen van de mogelijke kosten, kijkt u dan op dit overzicht.

Interesse? Neem dan contact op met AKC Loodgieter op 020 – 640 34 49 of info@akc-loodgieter.nl.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu