Testimonial

HG P en A van Bakel.

Aan de medewerkers van AKC Wij zijn zeer tevreden over de totale werkwijze van AKC. Administratief en de mannen die de klus hebben geklaard verdienen een dikke pluim. HG P en A van Bakel.

Lees meer

Mevr Michel uit Amstelveen

Heb jullie 2x moeten inschakelen: 1x nakijken Sani broyeur en 1x installeren van een nieuwe. Ik ben heel tevreden over de service. Vriendelijke, deskundige mensen met goed advies en alles keurig achter latend. Als ik weer iets heb, bel ik jullie. Hartelijke groet,

Lees meer

A Vrijlandt

Complimenten voor de vaklieden die hier de dakgoot vernieuwd hebben. Heel bekwaam, werken hard, denken mee en bespreken alternatieven duidelijk door. Top.

Lees meer

B van Gelder

Beste AKC, dank weer voor jullie goede en snelle service voor een zeer redelijke prijs. Ook erg sportief dat ik zelf onderdelen mag kopen die door jullie worden geïnstalleerd. Dank en vriendelijke groet,

Lees meer

B. van Dijk

Bedankt voor het oplossen van de problemen met het riool. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop jullie de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Duidelijke afspraken. Afspraken worden nagekomen. Mannen werken netjes Goed overleg tijdens het werk, Snel...

Lees meer

E Leijenaar

Uw medewerkers waren vriendelijk, deskundig en servicegericht. Afspraken werden goed nagekomen. Kortom, ik ben heel tevreden.

Lees meer

Monique

Mijn ervaringen met AKC Loodgieter zijn super. Ik had een verstopte WC en die hebben zij snel en goed verholpen. Ik ben erg blij.

Lees meer

Heer Willems

Ik heb zojuist het bedrag voor de werkzaamheden overgemaakt. Verder wil ik nog graag mijn waardering uitspreken voor uw professionaliteit en snelheid van handelen. Die zijn zeker boven gemiddeld.

Lees meer

Mevrouw Ormel

Na aanleiding van uw email met het verzoek de ervaringen van de geleverde service te delen hierbij mijn reactie. De loodgieters waren snel ter plekken en erg beleefd. Hielden rekening met vieze schoenen/vloer en wisten precies waarover ze spraken. Prettig en...

Lees meer

Heer Broertjes

Hartelijk voor de snelle reactie en uitvoering na de contatering door Liander van gaslekkage. Ben zeer tevreden waarop uw medewerker de werkzaamheden heeft uitgevoerd, waarbij tijd geen enkel probleem was.Een uitstekende reclame voor uw firma.

Lees meer

Hr Bolwerk

We hebben eergister je collega Henry over de vloer gehad om onze pomp na te lopen ivm preventief onderhoud. Henry heeft de pomp goed na gelopen, heeft eea aangedraaid en zelfs een pvc afvoer buis gelijmd die al die tijd los heeft gezeten. (!). Klasse.

Lees meer

Mevrouw Breukers

Helaas vanmorgen zaten wij met een verstopt toilet en hebben uw bedrijf gebeld. Ik moet zeggen mijn complimenten keurige jongeman die het probleem heeft opgelost,  zeer beleefd, netjes werkend en vriendelijk. En ons toilet loopt weer. Een compliment voor het bedrijf.

Lees meer
Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu