Ontstoppingsbedrijf zonder voorrijkosten

U bent op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam en Noord Holland? Hebt u problemen met uw riolering? Wij helpen u met al uw problemen. En dat zonder voorrijkosten.

 • Spoedservice
 • Kwaliteit
 • Amsterdam
 • Prijsvriendelijk
 • Klantvriendelijk
 • Garantie
Neem nu contact op
GA VERDER

Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Ontstoppingen zijn gewoon vervelend

AKC Loodgieter uit Amsterdam is naast loodgietersbedrijf ook een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf. Onze medewerkers zijn uitgebreid geschoold en daardoor deskundig voor alle ontstoppingswerkzaamheden.

Wij ontstoppen in heel Noord- Holland. In de gehele omstreken van Amsterdam, Amstelveen, Purmerend en Haarlem. Staat u woonplaats er niet bij?

Neem contact met ons op, want wij maken als ontstoppingsbedrijf graag iedereen in Noord Holland blij! Voor u het weet kunt u weer vrolijk douchen, wassen en van al uw woongemak genieten.

Aan de medewerkers van AKC

Wij zijn zeer tevreden over de totale werkwijze van AKC.

Administratief en de mannen die de klus hebben geklaard verdienen een dikke pluim.

HG P en A van Bakel., Amsterdam, 08/06/2017

  Heb jullie 2x moeten inschakelen: 1x nakijken Sani broyeur en 1x installeren van een nieuwe. Ik ben heel tevreden over de service. Vriendelijke, deskundige mensen met goed advies en alles keurig achter latend.

  Als ik weer iets heb, bel ik jullie. Hartelijke groet,

  Mevr Michel uit Amstelveen, Amstelveen, 01/02/2017

   Complimenten voor de vaklieden die hier de dakgoot vernieuwd hebben.

   Heel bekwaam, werken hard, denken mee en bespreken alternatieven duidelijk door.

   Top.

   A Vrijlandt, Amsterdam, 09/11/2015


    Kosten

    Geen voorrijkosten
    Beste prijs-kwaliteit

    BEKIJK ONZE TARIEVEN

     Spoed

     Snel en vakkundig
     24/7 zijn wij bereikbaar

     SPOED - 020 - 640 34 49

      CV Installatie

      Uw CV Ketel vervangen,
      plaatsen of installeren

      BEL VOOR EEN AFSPRAAK

       Wij helpen u met al uw verstoppingen

       Wij krijgen regelmatig verzoeken om ontstoppingen te verrichten aan sanitair. Er is niets vervelender dan een verstopt toilet. Soms ligt de oorzaak dieper en is er een verstopping in de riolering wat tot stankoverlast leidt.

       Ook met gootstenen en afvoeren van vaatwassers en wasmachines hebben wij veel ervaring. Ontstoppingen van slangen, leidingen of het riool is voor een leek een onmogelijke opgave, maar voor ons kinderspel.

       Wij weten in zeer korte tijd waar de schoen wringt en verspillen vervolgens geen tijd om een kant en klare oplossing te bieden.

       Eventuele reparaties verrichten wij direct ter plekke. Door onze geavanceerde apparatuur en technieken doen wij de klus nauwkeurig en efficiënt. Mochten er onderdelen aan vervanging toe zijn dan schetsten wij helder welke mogelijkheden u heeft.

       In elk geval vertelt onze vakman u precies welke werkzaamheden hij verricht. U betaalt alleen voor afgesproken verrichtingen. Onze prijzen zijn zacht en onze facturen zijn gespecificeerd en transparant.

       AKC Loodgieter gaat als ontstoppingsbedrijf altijd voor een hoogwaardig en duurzaam resultaat. Ons doel is dat u ontstoppingen ook niet meer terugkomen, zodat u niet op kort termijn weer een ontstoppingsbedrijf moet bellen.

       Zo besparen wij u tijd en houden wij u kosten laag. Bovendien bieden wij u garantie op onze ontstoppingswerkzaamheden. Om te weten welke kosten u kunt verwachten verwijzen u naar dit overzicht. Blijf niet in de ellende zitten en bel nu het beste ontstoppingsbedrijf van Amsterdam: AKC Loodgieter!

       Open chat
       Vragen?
       Hallo,

       Hoe kunnen wij u helpen?
       Bel ons op - 06 – 15 23 13 84