Hemelwater afvoer (hwa) & regenpijp

Hemelwater afvoer (hwa) & regenpijp repararen in Amsterdam?

Problemen met uw hemelwater afvoer en stijgt het water u aan de lippen? Wij komen eraan om dit spoedig te herstellen bij u in Amsterdam.

24/7

Ervaring

Kwaliteitswerk

Succesvol

Veilig

Betrouwbaar

Neem nu contact op

Uw hemelwaterafvoer en regenpijpen repareren wij graag

Ondervindt u problemen met uw dakgoot, dakafvoer of gootafvoer in Amsterdam? Of zijn er problemen met de regenpijp of vergaarbak?

Onze specialisten op het gebied van hemelwater afvoer staan dagelijks voor uw klaar om deze problemen op te lossen. Er is immers niets vervelender dan een verstopping of een lekkage.

Een lekkage die buitenshuis gevolgen heeft is al vervelend. U moet er helemaal niet aan denken dat de wateroverlast zicht uitbreidt naar binnenshuis. Goed dat u bij ons aan de bel trekt!

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij hebben de oplossing voor u

Onze oplossingen zijn vlot en doortastend. Wellicht weet u zelf al wat er mis gaat met uw hemelwater afvoer. Soms zijn de oorzaken onduidelijk. Wij brengen dit snel in kaart en vervolgens weten wij wat ons te doen staat.

Dat kan variëren van het schonen of repareren van uw dakgoot. Of misschien zijn er verstoppingen of andere gebreken in uw afvoer. Eigenlijk dient uw hemelwater afvoer minimaal twee maal per jaar gecontroleerd te worden.

Dit periodieke onderhoud nemen wij graag op ons. U zult merken dat u daarmee op termijn ook voordeliger uit bent. U bespaart namelijk een hoop kosten op het gebied van reparaties aan uw hwa.

Zonder voorrijkosten bezoeken wij in heel Noord-Holland woningen voor onderhoud. Van heel Amsterdam en omstreken tot aan de Zaanstreek en ook regio Haarlemmermeer.

Voor een vlotte inspectie en onderhoud van uw hemelwater afvoer gebruiken wij moderne apparatuur die onze werkzaamheden flink bespoedigen en zorgen voor gegarandeerd resultaat.

Buiten het onderhoud aan uw hwa staan wij ook paraat voor alle verwante werkzaamheden. Zo plaatsen onze dakdekkers regelmatig nieuwe dakbedekking naar tevredenheid van velen.

Of wat dacht u van het ontstoppen van regenpijpen of het plaatsen van een volledig nieuwe dakgoot? Wij denken graag met u mee zodat u lekker kunt slapen met een goed functionerend dak boven uw hoofd!

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu