Stankinspectie

Stankinspectie & stankopsporing in Amsterdam

Heeft u af en toe of zelfs voortdurend last van stank in uw woning in Amsterdam? Wij achterhalen de oorzaak en verhelpen dit euvel!

Vakkennis

Apparatuur

Succesgarantie

Betaalbaar

Duurzaamheid

Woongenot

Neem nu contact op

Uw woning in Amsterdam dient lekker te ruiken

Onaangename geuren in u woning zijn ontzettend vervelend. Sommige vormen van stank komen af en toe de kop op steken. Andere zijn voortdurend aanwezig. Ondertussen is het gissen naar de oorzaak.

Omdat andere rioleringsbedrijven soms gebrek aan kennis hebben, gaan zij al gauw over tot boren, slopen en breken. Vervolgens moeten zij nog een paar keer terugkomen om opnieuw werkzaamheden te verrichten.

Niet bij AKC Loodgieter uit Amsterdam! Onze stankinspectie & stankopsporing geschiedt met garantie van kwaliteit en wij doen ons werk in één keer goed.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Laat ons u helpen

Onze geschoolde medewerkers kunnen met behulp van onze geavanceerde apparatuur lokaliseren waar de stank vandaan komt. AKC Loodgieter heeft na de inspectie natuurlijk ook alle specialisten in huis om de nodige reparaties of onderhoud te verrichten.

Een van onze inspectie technieken is de rookmachine waarmee wij eventuele lekkages in uw riolering bloot leggen. Deze rook is overigens niet ongezond of gevaarlijk.

Het mooie van deze vorm van inspectie is dat wij de oorzaak achterhalen zonder uw riolering, muren, vloeren of sanitair te beschadigen.

Een andere vorm is de camera inspectie. Onze geraffineerde camera houdt de doorstroom in uw riolering een tijdje in de gaten.Daardoor wordt ook duidelijk wat er precies mis gaat en wat er moet gebeuren.

Omdat wij al een kwart eeuw ervaring hebben met rioleringswerk kennen wij alle voorkomende oorzaken. Er kan bij uw riolering sprake zijn van een verzakking, een kapotte afvoer, te veel spanning op uw systeem of kapot gietijzer door roestvorming.

Dikwijls ligt een riolering op tegenschot. Dat betekent dat het afvalwater weer terugstroomt, wat natuurlijk leidt tot stank. Onze inspectie zal haarfijn uitwijzen wat bij uw woning het geval is.

Vervolgens maakt onze ervaren rioleringsmedewerker natuurlijk korte metten met de stankoverlast door passende maatregelen te nemen.

Dat wil zeggen: reparatie, vervanging of onderhoud Wij werken met een heldere prijsindicatie en schetsen u precies wat wij doen en hoe lang de werkzaamheden in beslag nemen.

U zult versteld staan van ons oplossend vermogen en onze kundige inspectie. AKC is gecertificeerd en werkzaam in Amsterdam en heel Noord-Holland.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu