Persrapport van gasleidingen

Persrapport van gasleidingen in Amsterdam

Is uw gasleiding gasdicht, verliest u geen gas en maakt u geen onnodige kosten? Laat ons u persrapport opstellen.

Vakkennis

Betaalbaar

Betrouwbaar

Garantie

Kwaliteit

Service

Neem nu contact op

Laat ons uw persrapport maken

Wij maken een kundig persrapport van uw gasleidingen. Dit persrapport is een controle van uw gasleidingen. Dit heeft als doel ervoor te zorgen dat u geen onnodig gas verliest.

Het besparen op gas is niet alleen prettig voor uw bankrekening. Ook zorgt u dat u explosiegevaar voorkomt. Vooral in Amsterdam kan dit voorkomen.

Een persrapport is bovendien een belangrijk document die u eventueel voor de verzekering in uw administratie wilt hebben.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Controle is zelfs verplicht

U wordt door de overheid geacht om minimaal een maal in de tien jaar uw gasleidingen op gasdichtheid te controleren. Wij hebben al tal van persrapporten geleverd voor bewoners en bedrijven in Amsterdam, Amstelveen, Purmerend en omgeving.

Wij hebben jarenlange werkervaring en expertise op het gebied van gasleidingen en gasinstallaties. U kunt ons elke dag van de week en elk uur van de dag bellen voor inspectie en onderhoud.

Dus ook buiten kantooruren wanneer Liander en Eneco dicht zijn! Als u de opdracht aan ons uitbesteedt weet u zeker dat u te maken heeft met een erkend installatiebedrijf dat met de garantie voorwaarden van UNETO-VNI werkt. Kijk, dat geeft toch een veilig gevoel!

Wij verhelpen niet alleen uw gaslekkages, maar plaatsen desgewenst ook binnen korte tijd een nieuwe gasleiding voor uw gaskachel of woonboot.

Na onze controle en onderhoud stellen wij ons persrapport op. Dit rapport is duidelijk, helder en to the point. Is uw gas afgesloten geweest? Wij hebben korte lijntjes met Liander en Eneco en kunnen het gas er weer snel op krijgen.

Laat ons ervoor zorgen dat u vandaag maar ook in de toekomst volop van uw gasvoorziening kunt genieten zonder een cent te veel te betalen.

Met goed werkende gasleidingen kunt u lekker koken, heerlijk douchen en optimaal stoken. U kunt een transparante offerte zonder kleine lettertjes bij ons aanvragen. Wilt u een idee van de kosten krijgen? Kijk op deze tarievenpagina.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu