Onderhoudscontract centrale verwarming

Onderhoudscontract centrale verwarming in Amsterdam

Wij krijgen u centrale verwarming snel weer aan de praat. Wacht geen minuut langer en bel ons nu.

Spoedservice

24/7

Gecertificeerd

Kwalitatief

Duurzaam

Goedkoop

Neem nu contact op

Is een onderhoudscontract iets voor u?

Zonder centrale verwarming ziet het leven er minder rooskleurig uit. U kunt niet stoken en moet ingepakt onder dekens de nacht doorkomen.

Als uw watervoorziening ook gekoppeld is aan de cv dan moet u het ook stellen zonder warm water. Van een koude douche wordt niemand vrolijk.

Wij helpen u uit deze sores en zorgen ervoor dat uw centrale verwarming weer optimaal functioneert.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Welke merk of soort cv ketel u ook heeft, onze vakkennis en ervaring zorgt dat wij altijd een passende oplossing hebben met een duurzaam resultaat!

Voor een betrekkelijk laag bedrag sluit u een onderhoudscontract bij ons en kunt 24/7 en 24 uur per dag gebruik maken van onze spoedservice en periodiek onderhoud.

De huidige centrale verwarming is vaak elektronisch geregeld. Daar is dus extra kennis voor nodig. Wij raden u aan niet te experimenteren met uw falende cv. Haal onze bewezen monteur van AKC Loodgieter er zo snel mogelijk bij.

Uw ketel wordt binnen een handomdraai opnieuw ingesteld en afgesteld. Zijn er reparaties vereist, dan heeft onze monteur de apparatuur bij zich om deze direct uit te voeren.

Door de controles van ons onderhoudscontract zullen mankementen eerder aan het licht komen waardoor vervanging van dure onderdelen voorkomen kan worden. Een overzicht van prijzen van ons onderhoudscontract vindt u hier.

Wij werken met lage prijzen voor het topwerk dat wij verrichten. In ieder geval brengen wij geen voorrijkosten in rekening. U bent enkel de kosten van uw onderhoudscontract kwijt en dat is een investering die uw geld waard is.

Want wij stellen uw cv ketel zo af dat u zuinig blijft stoken. Daarbij werken wij veilig volgens alle wettelijke richtlijnen en bieden wij garantie op ons monteurswerk.

Bij de jaarlijkse cv controle van ons onderhoudscontract maken wij uw ketel goed schoon en kijken wij of deze nog steeds juist staat afgesteld.

Ook is het mogelijk dat u ons uw bestaande cv installatie laat uitbreiden. Of wellicht wilt u een volledig nieuwe installatie plaatsen? Wij hebben al veel bewoners geholpen met hun verbouwing, uitbouw of aanbouw.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu