Plumber Amsterdam

Vimeta

AKC Loodgieter helpt met Vimeta zaken

Onlangs is helaas de firma Vimeta uit Amsterdam gestopt met de bedrijfsvoering. Vimeta was een technische groothandel in Amsterdam Oost. Zij waren voor loodgieters, aannemers en onderaannemers een vertrouwde partij.

Vimeta

Techniek

Woonbootartikelen

KSB pompen

Service

Kwaliteit

Neem nu contact op

ksb pompen, flexibele gasaansluiting en water- en wallenkant

Zij waren met name gespecialiseerd in ksb pompen, flexibele gasaansluiting en water- en wallenkant aansluitingen.

Vooral op het gebied van kwalitatieve woonbootartikelen was Vimeta een van de marktleiders en hadden zij een ruim assortiment beschikbaar.

Er valt door de gestaakte werkzaamheden van Vimeta de nodige vakkennis en expertise weg op het gebied van technische middelen en werkzaamheden in Amsterdam.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Ook nu Vimeta niet meer actief is helpen wij

Gelukkig staan wij van AKC Loodgieter met onze vakkundige kennis klaar om ondanks dit gemis u en uw medebewoners van Amsterdam  te helpen. AKC Loodgieter is al meer dan 25 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Wij doen behalve loodgieterswerk ook installaties, dakreparaties en rioleringswerk.

Door onze jarenlange ervaring gebruiken wij hoogwaardige materialen en leveren wij kwaliteitswerk. Wij onderhouden goede relaties met de leveranciers van onze werkmaterialen. Ook werken wij samen met de beste en meest betrouwbare aanbieders van sanitair en installaties.

Kortom, wanneer u in zee gaat met AKC Loodgieter, kunt u rekenen op vakwerk en topmateriaal. Wij werken met moderne apparatuur en duurzame materialen. Dat is wel zo fijn, want u wilt immers zo lang mogelijk kunnen genieten van uw afvoeren, uw riolering of uw nieuwe geïnstalleerde keuken.

Ook informeren wij u graag over het hoe en waarom van onze werkzaamheden. Wij kunnen precies vertellen welke procedure wij volgen bij het ontstoppen van uw badkamer of het repareren van een lekkage. Ook geven wij u graag voorlichting over de materialen wij gebruiken om een lek op te sporen of een lek te dichten. De werkwijze en de middelen die wij gebruiken zijn allerminst willekeurig. Wij weten uit ervaring dat nauwkeurige werkzaamheden tot een solide resultaat leiden. Want u bent toch alleen tevreden met een topresultaat?

Ook nu Vimeta niet meer actief is, is AKC Loodgieter elke dag te vinden in Amsterdam en omstreken. Wij zijn maar één telefoontje van u verwijderd.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu