Zinken dakgoot repareren loodgieter Amsterdam

Zinken dakgoot repareren

Zinken dakgoot repareren of vervangen in Amsterdam?

Laat ons uw zinken goot op maat maken of repareren in Amsterdam. AKC Loodgieter is specialist op dit gebied.

Expertise

Service

Mooi resultaat

Amsterdam

Kwaliteitsgarantie

Betaalbaar

Neem nu contact op

Een ambacht die weinigen nog beheersen

Het verrichten van werkzaamheden met lood en zinkwerk is iets wat veel loodgieters van nu niet meer beheersen. Wij van AKC Loodgieter uit Amsterdam beheersen deze oude ambacht nog steeds tot in de puntjes.

Wij hebben vele zinken goten in Amsterdam en omgeving gerepareerd en geplaatst. Deze specialistische werkzaamheden vereisen veel kennis en kunde want het gaat om millimeter werk.

Elk pand is immers verschillend en daarom leveren wij altijd succesvol maatwerk. Onze experts voeren vele soorten loodwerken uit.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij helpen u graag in Amsterdam en Noord Holland

Van een nieuwe nok- en hoekkeperlood tot het inslijpen van voetlood in schoorstenen of muren. Vaak met als doel om het regenwater optimaal af te voeren.

Wij hebben ervaring met allerlei soorten woningen. Van klein tot groot en van nieuwe huizen tot monumentale panden. Bovendien luisteren wij goed naar uw wensen en maken wij het loodwerk precies zoals afgesproken.

Ook zinken daken en goten behoren tot onze meest gevraagde diensten. Zo maken of repareren wij zinken hemelwaterafvoeren en zinken vergaarbakken.

Omdat wij een grote werkplaats hebben, kunnen wij uw zinkerwerk vooraf voorbereiden en fabriceren op onze locatie. Natuurlijk zullen wij voorafgaand bij uw woning of pand langskomen voor de juiste maten.

Woont u in de regio Amsterdam, Purmerend, Zaanstreek, Haarlem of elders in Noord-Holland? Geen punt, wij rijden zonder voorrijkosten naar u toe!

Omdat wij topmaterialen en moderne technieken gebruiken, kunnen wij al op kort termijn leveren. Door onze vlotte werkwijze betaalt u geen cent te veel.

Bovendien geven wij 10 jaar garantie op onze werkzaamheden op het gebied van zinken goten. Zie hier onze prijzen. Ook kunt ervan op aan dat alles op een veilige en milieuvriendelijke wijze wordt geplaatst.

AKC Loodgieter is immers een gevestigd en gecertificeerd bedrijf. U kunt ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden aan uw dak. Wij schonen ook uw dakgoot en ontstoppen uw regenpijp. Zie elders op deze site welke diensten wij voor uw dak leveren!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu