Loodgieters Amsterdam - voordelige prijzen

Loodwerk

Loodwerk aan uw daken in Amsterdam?

Laat uw loodwerk in Amsterdam door ons onder handen nemen. AKC Loodgieter is al 25 jaar de specialist op dit gebied.

Vakmanschap

Topmateriaal

Topresultaat

Goedkoop

Service

Garantie

Neem nu contact op

Loodwerk is werk voor experts

Loodwerk en zinkwerk zijn van oudsher heuse ambachten. Om die reden zijn er veel loodgieters die hier geen raad mee weten. Wij wel!

Door onze jarenlange ervaring en het allround scholen van onze loodgieters is werken met lood voor ons een koud kunstje.

Onze dakdekkers en loodgieters uit Amsterdam en Noord Holland zijn specialisten op het gebied van lood en zink. Het vakkundig maken of repareren van loodwerk komt aan op millimeters.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Laat ons uw eisen weten en wij helpen u

Vandaar dat wij eerst een aantal metingen doen voordat wij maatwerk kunnen leveren voor uw pand.

De loodwerken die wij uitvoeren zijn uiteenlopend. Heeft u een nieuwe nok- en hoekkeperlood nodig? Moet er voetlood worden ingeslepen in uw schoorsteen of in de muren, ter bevordering van de afvoer van regenwater?

Of zijn er andere plekken in of aan uw woning waar loodwerk vervangen moet worden of gerepareerd moet worden. Wij gebruiken lood van de beste kwaliteit en weten als geen ander hoe wij dit materiaal vorm kunnen geven.

Naast lood kunnen wij u ook helpen met uw zinkwerk. Zinken daken, een zinken hemelwaterafvoer of een zinken vergaarbak. Omdat wij een grote werklocatie hebben kunnen wij ons loodwerk of zinkwerk op maat voor u fabriceren op onze eigen werkplek.

Zo hoeft u zelf minimaal belast te worden door onze werkzaamheden. Ons loodwerk is altijd succesvol. Na plaatsing of reparatie heeft u er nooit meer omkijken naar!

Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, de Zaanstreek, Badhoevedorp en heel regio Haarlem. Woont u elders in Noord-Holland? Informeer naar onze mogelijkheden. U ontvangt 10 jaar garantie op de door ons verrichte werkzaamheden.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dus wij nemen alle veiligheidseisen in acht en gaan verantwoord om met materiaal en milieu. Behalve voor loodwerk is onze dakdekker ook op te roepen voor het schonen van uw dak en dakgoot of het ontstoppen van uw verstopte regenpijp.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu