Dakgoot reparatie en vervanging

Dakgoot reparatie en vervanging in Amsterdam

AKC Dakwerken repareert of vervangt van vele klanten in Amsterdam Noord-Holland de dakgoot. En met succes!

Spoedreparaties

Kwaliteitswerk

Maatwerk

Betaalbaar

Duurzaam

Service

Neem nu contact op

U heeft problemen met uw dakgoot?

Heeft uw problemen met uw dakgoot? Is deze verzakt of raakt deze gauw verstopt? Bent u onderhevig aan lekkages of overstromingen? Tijd voor een grondige reparatie of vervanging van uw dakgoot.

Wij wijzen u de weg en helpen u uit de zorgen. Door onze 25 jaar ervaring weten onze dakwerkers precies wat er nodig is om uw dakgoot weer in optimale staat te brengen. Wij brengen de situatie in kaart en doen een voorstel voor reparatie of vervanging.

Succes gegarandeerd! Een dakgoot wordt geleverd in verschillende materialen. Bijvoorbeeld pvc en zink. Een dakgoot van pvc wordt vaak op een vaste breedte maat aangeleverd en is goedkoper dan een dakgoot van zink.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij hebben veel ervaring met werkzaamheden aan dakgoten

Voor een betere kwaliteit doet u er bij vervanging goed aan om voor een zinken dakgoot te kiezen. Na plaatsing brengen wij een oxide laag aan waardoor uw dakgoot goed beschermd is tegen allerlei weersinvloeden. Vervanging van een dakgoot is een specialistische klus die u niet door een hobbyist of amateur moet laten uitvoeren.

Onze geschoolde en getrainde dakdekker is als geen ander bekend met dit millimeter werk. Omdat elk pand anders is, komen wij vooraf de nodige metingen doen om vervolgens het juiste maatwerk te leveren.

Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat uw dakgoot nog jaren mee kan. Soms is gerichte reparatie afdoende om de overlast te verhelpen. Of in sommige gevallen is het gewoon een zaak van regelmatig dakonderhoud. Ook daarvoor bent u bij AKC aan het goede adres. Wij schonen regelmatig daken om verstoppingen en schade te voorkomen. Met veel plezier sluiten wij met u een servicecontract af. Zo bent u met onze hulp altijd onder de pannen! Zie hier onze prijslijst met onze scherpe tarieven.

Wij brengen overigens geen voorrijkosten in rekening. Daarbij is het erg prettig werken met AKC. Wij laten u altijd duidelijk weten welke reparaties wij uitvoeren en hoe lang deze kunnen duren. Onze dakwerkers uit Noord-Holland zijn uiterst vriendelijk, houden zich aan de afspraken en laten geen onnodige rommel achter. Het is de hoogste tijd voor werk aan uw dakgoot!

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu