Dakreparatie Amsterdam

U wilt een dakreparatie in Amsterdam uitvoeren?

Een dak boven het hoofd is in ons landje de normaalste zaak. Maar een goed dak is geen vanzelfsprekendheid. AKC Loodgieter repareert, restaureert en onderhoud alle soorten daken in heel Amsterdam en Noord-Holland.

Dakreparatie Amsterdam

Dakdekker

Loodgieter

24/7 beschikbaar

Daklekkage

Klantvriendelijk

Neem nu contact op

Amsterdam heeft verschillende soorten daken

Dakreparatie Amsterdam: een dak dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Niet alleen wilt u een waterdicht en isolerend dak. Ook is het fijn als uw dak geluidshinder voorkomt en er fraai uitziet. Voor dakreparatie en onderhoud bent u bij onze dakdekker aan het juiste adres. Bij AKC Loodgieter repareren wij al vele jaren daken.

Wij hebben namelijk met alle soorten daken in Amsterdam en omstreken ervaring. Van platte tot bitumen en van pannendaken tot allerlei hellend daken. Voor het repareren van daklekkages krijgt onze dakdekker vaak te maken met lood- en zinkwerk.

Deze materialen vormen vaak de overgang tussen uw platte dak en uw gevel. Veel dakgoten bestaan uit zink, iets waar wij veel ervaring mee hebben. Het regelmatig schonen en onderhouden van uw zink- en loodwerk voorkomt in de toekomst onnodige schade en kosten aan uw dak.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Dakreparatie in Amsterdam? Wateroverlast? Wij helpen u.

Voorkom te allen tijde dat u te maken krijgt met daklekkage of verstoppingen. Niet alleen is wateroverlast ongemakkelijk, het brengt ook schade toe aan andere delen van uw woning. Wij zorgen ervoor dat u niet van het ene ongemak in het andere geraakt.

Heeft u een ouder huis met een hellend dak zoals wij die vaak zien in Amsterdam? Dan heeft u wellicht te maken kapotte dakpannen of panlatten en nokvorsten die niet meer in orde zijn. Wij vervangen of repareren falende onderdelen.

Soms zijn de oude dakpannen nog prima voor hergebruik en kunnen wij u veel kosten besparen. Indien nodig plaatsen wij tijdens onze dakreparatie dampdoorlatende folie en nieuwe panlatten zodat u dak weer decennia vooruit kan!

Ook bieden wij diverse mogelijkheden voor dakisolatie in Amsterdam en regio. Door goede isolatie kunt u veel centen besparen op uw stookkosten. Onze tarieven zijn scherp, zonder bijkomende voorrijkosten en volgens de voordelige B.T.W. verlaging van 6%. Zie hier een overzicht van de kosten. Bel ons gerust voor advies en overleg. Wij brengen uw wooncomfort in ‘no time’ weer terug!

Woont u in Amsterdam e.o.? Hebt u behoefte aan het repareren van uw dak? Dan komen we ook direct bij u langs en zorgen we voor een snelle, duurzame en betaalbare dakreparatie in Amsterdam.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu