lekdetectie - rioolwerk

Rioolwerk

Rioolwerk Amsterdam

Laat uw rioolwerk onder handen nemen door AKC Loodgieter. Resultaat waar u jarenlang plezier van heeft!

Rioleringswerk

Spoed

Gecertificeerd

Prijsvriendelijk

Klantvriendelijk

Resultaat

Neem nu contact op

Rioolwerkzaamheden in Amsterdam

Wist u dat een gemiddelde woning in Amsterdam jaarlijks 150 duizend liter afvalwater produceert? Dat water moet allemaal door uw riolering heen.

Daardoor is het logisch dat geen enkele riolering een eeuw meegaat. Toch kan uw rioolwerk u zeker tussen de tien a dertig jaar van dienst zijn, zonder dat er problemen op hoeven te treden.

Calamiteiten met een riolering ontstaan door uiteenlopende redenen. Uw riool kan verkeerd zijn aangelegd, verkeerd gebruikt zijn of slecht zijn onderhouden.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Spoed? Wij helpen u graag

Bij onze spoedbezoeken in Amsterdam kwamen wij regelmatig wortelgroei in het rioolwerk tegen. Soms was de bodem van een riool verzakt of was er sprake van roestvorming. Zoals u weet kan roest weer leiden tot scheuren en breuken in het rioolwerk. Op die manier is een lekkage snel ontstaan.

Als er geen ingrijpende reparaties aan het rioolwerk nodig zijn, dan is het raadzaam om AKC Loodgieter uw riolering eens goed te laten reinigen.

Hiervoor gebruiken wij specifieke middelen zoals freeskoppen en spiralen. De ervaren loodgieters van RSA frezen dan alles schoon. Voor sommige rioleringen en leidingen hanteren wij mechanische reiniging.

Soms zijn er intensievere ingrepen nodig in uw rioolwerk. Zo verrichten onze rioleringswerkers uit Amsterdam allerhande reparaties en herstelwerkzaamheden uit. Bij breuken of ernstige slijtage zit er niets anders op dan onderdelen van het rioolwerk volledig te vervangen.

Hiervoor gaan wij planmatig en doelmatig te werken. U ontvangt van onze een heldere offerte waarin wij aangeven welke verrichtingen op het programma staan, zodat u precies weet waarvoor u betaalt. Het goede nieuws is dat wij voor al onze werkzaamheden in Amsterdam en regio geen voorrijkosten in rekening brengen!

Omdat uw rioolwerk een cruciaal onderdeel van uw huishouden is, doet u er goed aan om vaklui in te schakelen die alle veiligheidsnormen in acht nemen. AKC Loodgieter in Amsterdam is een gecertificeerd bedrijf die aan alle gangbare wettelijke eisen tegemoetkomt.

Bovendien zijn onze loodgieters en rioleringswerkers uitermate vriendelijk en servicegericht. Wij zorgen dat uw rioolwerk weer top functioneert!

 

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu