Verstopping in de keuken? Loodgieter Amsterdam

Rioollucht en rioolgeur oplossen

Rioollucht of rioolgeur oplossen in Amsterdam

Met onze succesvolle inspecties traceren wij elke onaangename geur in uw woning of bedrijfspand.

24/7

Spoedservice

Vakmanschap

Gecertificeerd

Topresultaat

Geen voorrijkosten

Neem nu contact op

Wij lossen uw rioolstank snel op

Uw woongenot wordt flink verstierd als u de hele dag last heeft van een onaangename geur. Waarschijnlijk komt deze rioollucht uit uw badkamer, toilet of douche.

Deze indringende stank geeft u mogelijk een onmachtig gevoel, want u weet niet hoe dit is ontstaan.

Gelukkig hoeft u daar het hoofd niet over te breken, want daar is AKC Loodgieter uit Amsterdam voor. Rioolgeur is vaak een gevolg van verstoppingen en lekkages.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij werken in Amsterdam en Noord Holland

Met onze geavanceerde apparatuur onderzoeken wij waar de rioolgeur precies vandaan komt.

Een groot misverstand is dat het reinigen van het riool met chemische middelen alle problemen oplost. Tijdens onze werkbezoeken in Amsterdam en regio merken wij dat er meestal vooral problemen zijn met de riolering zelf.

U kunt daarbij denken aan schade die uw riolering ondervindt. Zoals scheuren, barsten of breuken in een rioolleiding of een verzakking van de riolering.

Om het ontstaan van die vervelende rioollucht te achterhalen gebruiken wij in Amsterdam regelmatig rookdetectie-apparatuur. Door deze rook door de afvoerbuizen te blazen, zien wij precies waar er een scheur of breuk is.

Deze rook is overigens niet schadelijk voor de gezondheid. Een andere manier om lekkages of verstoppingen op te sporen is camera-inspectie. Speciale rioolcamera’s gaan het riool in en monitoren exact de gang van zaken.

Door deze subtiele methodes achterhalen wij de oorzaak van rioolgeur zonder onnodig uw keuken of badkamer te verbouwen.

Wanneer ons vakkundige werk in uw woning in Amsterdam erop zit, brengen wij rapport uit over de exacte oorzaken van de rioollucht. Uiteraard komen wij ook meteen met een plan van aanpak. Onze offertes zijn transparant en voordelig.

Mocht u akkoord zijn, kunnen wij zelfs direct aan de slag om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Zo kunt u weer lekker uw dagelijkse dingen doen zonder u te storen aan die nare rioolgeur. Bel ons nu, wij zijn elk moment van de dag bereikbaar!

 

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu