Rioolstank oplossen?

Rioolstank in Amsterdam? Wij lossen dit voor u op

Rioolstank is vervelend en irritant. Wij lossen rioolstank in Amsterdam meteen voor u op. Bel ons op 020 - 640 34 49 en wij zijn snel ter plaatse.

24/7

Riolering

Oplossen

Garantie

Betaalbaar

Betrouwbaar

Neem nu contact op

Het probleem goed aangepakt bij u in Amsterdam

Riool stank kan het dagelijks leven totaal verstoren. En al lijkt het soms duidelijk waar deze stank vandaan komt, het riool is toch vaak te complex om werkelijk meteen de juiste oorzaak en locatie van het probleem dat de stank veroorzaakt vast te stellen.

Riool stank kan overal vandaan komen. Gaat een rioleringsbedrijf blindelings de zaak schoonboren, dan betaalt u voor weinig effectieve werkzaamheden. AKC Loodgieters uit Amsterdam zoekt liever meteen naar de kern van een probleem.

Dan zijn wij sneller klaar en bent u veel goedkoper uit. Riool stank kan maanden lang overlast veroorzaken. Bij AKC Loodgieters uit Amsterdam hebben we verschillende methoden en hulpmiddelen om dit probleem voor eens en altijd op te lossen.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wat kan riool stank veroorzaken?

Rioolcamera’s en rookmachines kunnen zonder verdere schade te veroorzaken het probleem achter rioolstank opsporen. Daarna kan doelgericht gewerkt worden, zonder dat daarbij al te veel graaf- en breekwerk nodig is.

Een riool kan stank voorbrengen wanneer deze loskomt van de buitengevel. Ook kan een riool schade hebben oplopen door verzakkingen in de grond, door wortelgroei (vooral in een ouderwetse gresbuis), door roestvorming (bij gietijzeren buizen) of wanneer het riool op tegenschot ligt, waardoor afvalwater slecht wegstroomt of terugstroomt.

Wat de oorzaak van het probleem ook is, wij maken dit aan u duidelijk, net als dat we ook aan u duidelijk maken hoe we dit gaan oplossen en wat onze werkzaamheden gaan kosten. Woont u in Amsterdam, Amstelveen, Purmerend of Haarlem?

Dan zijn we snel ter plaatse. Woont u elders in het land? Vraag dan wat precies de mogelijkheden zijn als u wilt dat geen ander bedrijf dan AKC Loodgieters de stank in een riool komt verhelpen.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu