Hoge drukreiniging Amsterdam - AKC Loodgieter

Hoge waterdruk reiniging riool

Bent u op zoek naar hoge waterdruk reiniging van uw riool in Amsterdam?

AKC Helpt u met hoge waterdrukreiniging in uw riolering of up andere cruciale plekken. Wij helpen u graag.

24/7

Garantie

Riolering

Hogedruk

Reiniging

Oplossen

Neem nu contact op

Wij reinigen uw riolering optimaal

Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Maar het preventief schoon spuiten va het riool kan gebreken voorkomen. Wij adviseren voor woningen op de begaande grond regelmatig een hogedruk reiniging uit te laten voeren omdat al het vuil van de verschillende etages door de liggende leiding op de begaande grond afgevoerd moet worden.

Woont u in een beneden huis dan heeft u elk jaar een hogedruk reiniging nodig! Door verschillende oorzaken kan een riool of afvoer leiding defect of verstopt raken. Doordat er een gemiddeld huishouden jaarlijks 150.000 liter afvalwater door het riool of afvoer spoelt.

Kunt u zich wel voorstellen dat de riolering heel wat te verduren krijgt. En zal er af en toe een verstopping optreden. Dit kan door verkeerd gebruik , wortelgroei , verzakking van bodem , of roestvorming optreden.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Verstoppingen zijn vervelend. Wij helpen u

Mechanische reiniging Standleidingingen , gresbuis , riolering en afvoer leidingen worden door Akc rioolservice gereinigd met behulp van mechanische reiniging . De ervaren vaklui van Akc rioolservice frezen deze leidingen schoon met behulp van de juiste schoonmaak en freeskoppen en spiralen zo is er ook 1 voor wortels in de leiding.

Wortelgroei ontstaat vaak bij oude rioolstelsels ,de wortel die door de buis breekt krijgt in de buis veel water en groeit daardoor en breekt de buis. Dit frezen is niet schadelijk voor uw leidingen. Met deze machine geen vuil water op de werkvloer doordat de veer in de trommel zit.

Voor het ontstoppen van riolering en grondleidingen maakt AKC Rioolservice gebruik van hoge waterdruk. Bij deze techniek wordt met behulp van hoge waterdruk de leiding in zijn geheel gereinigd en ontdaan van blokkades en restanten.

De spuitkop wordt door de rioolbuis voortbewogen doordat water onder hogedruk met grote hoeveelheden door de spuitkop wordt gespoten.

Omdat de gaatjes naar achter gericht zijn kan de spuitkop voorwaarts door de riolering bewegen. Doordat het water met hogedruk tegen de rioolwand aan spuit zal het vuil los gespoten worden.

Met deze spuitkop wordt uw afvoer van zand gereinigd. Er zijn verschillende soorten spuitkoppen o.a. voor zand te verwijderen en voor vet aanslag te verwijderen. Deze heeft een roterende kop om zich een baan door het vet te spuiten.

Tevens hebben wij een wortelfrees om wortels te verwijderen. Deze heeft roterende kettingen die zich door de wortelschermen heen vreet.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu