Storing centrale verwarming - loodgieter Amsterdam

Storing centrale verwarming

Storing aan uw centrale verwarming in Amsterdam?

AKC Loodgieter is direct oproepbaar in heel Amsterdam en omstreken voor het verhelpen van een storing aan uw cv.

Snel

Succesvol

Voordeliger

Vakkundig

Veilig

Servicegericht

Neem nu contact op

Wij zijn een specialist en staan voor u klaar

AKC Loodgieter mag zich gerust dé specialist noemen met betrekking tot het oplossen van uw storing aan de centrale verwarming.

Al veel bewoners en bedrijven uit Amsterdam, Amstelveen en Purmerend hebben wij tevreden gemaakt met onze spoedhulp.

Zonder extra voorrijkosten zijn we elke dag en elk moment oproepbaar. Sneller dan u dacht kunt u weer lekker douchen en wassen met warm water en kunt u weer stoken als vanouds.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

De juiste analyses en acties

Uw cv is de spil van uw huishouding. Er is kennis van zaken en vakmanschap nodig om de juiste analyse te geven van de storing. Vervolgens weten onze monteurs altijd de juiste acties te verrichten.

Of het nu gaat om een reparatie of een vervanging, wij werken volgens alle gangbare veiligheidseisen en onder de garantie voorwaarde van het UNETO-VNI. Als u een klusser zonder ervaring en certificering los laat op uw centrale verwarming dan heeft u mogelijk meer schade dan daarvoor.

Bovendien is het onveilig voor u en alle inwonenden. Deze opdracht vraagt om een expert van AKC Loodgieter!

Onze specialisten zijn bekend met alle merken en soorten cv ketels. Bovendien zijn wij up to date ten aanzien van de laatste ontwikkelingen. Wij stellen u centrale verwarming af volgende de laatste gehanteerde voorschriften.

Omdat wij vanuit meerdere vestigingen in Noord-Holland werken, zijn we altijd op rijafstand van uw bedrijf of woning. Vanaf het hele gebied rondom Amsterdam, Haarlem tot Hoorn en de Zaanstreek.

Wij gebruiken de meest moderne en professionele apparatuur voor het verhelpen van uw storing aan uw centrale verwarming.

Een service contract afsluiten voor periodiek cv onderhoud? Dat kan bij ons ook. U doet er wijs aan om dit goed te regelen. Niet alleen ontvangt u dan een periodieke cv controle, ook zit daar onze service voor noodsituaties bij. Moet er een volledige nieuwe cv installatie geplaatst worden?

Ook daarmee hebben wij veel van uw streekgenoten blij gemaakt. Kijk hier voor een volledig overzicht van de kosten.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu