Elektra werk

Elektra werk in Amsterdam uitvoeren?

Voor alle elektra werkzaamheden zit u bij onze elektricien uit Noord-Holland goed!

Spoedklussen

Garantie

Maatwerk

Betaalbaar

Vakmanschap

Noord-Holland

Neem nu contact op

Wij doen ook electra in Amsterdam

AKC-Elektroservice regelt al uw elektrische aanpassingen of reparaties. Breng uw verbouwing in een stroomversnelling en geef al deze lastige elektra klussen uit handen.

Wij plaatsen nieuwe stopcontacten, nieuwe bedrading of vervangen uw groepenkast. Het is immers te gek voor woorden dat u in deze moderne tijd niet overal in uw woning gebruikt kunt maken van licht en stroom.

Wij zorgen voor al uw elektra in heel uw woning of desgewenst ook in uw schuur, garage of tuin. Wij maken het voor u in orde, succes gegarandeerd!

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

En we zijn er nog goed in ook

Werken met stroom en elektra is natuurlijk ook een zaak van veiligheid. U doet er daarom goed aan om dit niet zelf op te pakken of te laten doen door een goedbedoelende buurman. Onze elektricien is gekwalificeerd en geschoold. Als bedrijf hebben wij de benodigde certificering voor dit soort opdrachten en werken wij binnen alle wettelijke normen en eisen.

Onze scherpe tarieven zonder voorrijkosten zullen u snel over de streep halen. Wij werken elke dag van de week in heel Noord-Holland. Zowel in de regio Amsterdam als in het hogere deel van Noord-Holland, bijvoorbeeld in Purmerend en Hoorn.

Door onze 25 jaar ervaring is geen enkele woning of bedrijfspand ons te lastig. Wij hebben zowel ervaring met oude monumentale panden als huizen in aanbouw. Wij zorgen dat bedrading effectief wordt, maar niet zichtbaar voor het oog!

Wij werken aan de hand van een offerte en een duidelijk gespecificeerde factuur. Want net als u houden wij niet van verrassingen. Wat gaat het ongeveer kosten? Het ligt er natuurlijk aan wat u gedaan wilt hebben? Op deze tarievenlijst krijgt u een indruk van onze prijzen.

Natuurlijk sluiten wij ook graag uw nieuwe wasmachine of vaatwasser aan. Wij hebben altijd goede en praktische ideeën die u ruimte en kosten besparen. Wij denken graag met u mee zodat uw woongemak en comfort optimaal is!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu