Onderhoud & reparatie van gasleidingen

Onderhoud & reparatie aan gasleidingen in Amsterdam

Neem geen risico als u problemen ervaart met uw gasleidingen of gasinstallatie. Bel ons nu!

Spoedbezoek

Probleemoplossend

Gecertificeerd

Veilig

Professioneel

Betaalbaar

Neem nu contact op

Uw gasleidingen dienen voortdurend in optimale staat te verkeren. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. AKC Loodgieter heeft als erkend en gecertificeerd bedrijf vestigingen in Amsterdam, Amstelveen en Purmerend.

Wij kunnen dus in no time ter plekke zijn bij uw woning of bedrijf. Elk pand is weer anders en heeft dus verschillende installatie eisen. Doordat wij al een kwart eeuw ervaring hebben met onderhoud van gasleidingen, komt geen enkele situatie ons vreemd voor.

Wij klaren elke klus met succes! Vermoedt u een gaslek, dan is het raadzaam om ons meteen in te schakelen. Vanwege ons samenwerkingsverband met Liander en Eneco hebben wij de volmacht om zelf het gas weer op de leiding te zetten als deze er tijdelijk er was afgehaald.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Onderhoud en reparatie wordt door ons grondig uitgevoerd

Onze vakmensen komen langs bij acute situaties waarbij uw gasleidingen gerepareerd of vervangen moeten worden. Want ook wij willen dat u snel weer kunt koken en kunt douchen met warm water!

U merkt pas hoe fijn het is om werkende gasleidingen te hebben wanneer u zonder zit. Geen paniek, wij lossen het op! Buiten acute situaties doen wij ook veel onderhoud en inspectie. U bent extra goedkoop uit als u bij ons een service-contract afneemt.

Dat garandeert dat wij periodieke controles doen en ook bij dringende situaties direct oproepbaar zijn. Als u de gasleidingen regelmatig laat controleren en onderhouden is de kans op calamiteiten nihil. Ook plaatsen wij nieuwe gasinstallaties in keuken of badkamers.

Onderhoud aan uw gasleidingen is een werkzaamheid die met de grootste zorg en garantie van veiligheid moet gebeuren. Onze monteurs zijn goed geschoold en getraind. Bovendien volgen zij regelmatig bijscholingscursussen, zodat zij bekend zijn met alle laatste veiligheidseisen.

Wij werken volgens alle geldende wettelijke richtlijnen en normen. Door de juiste installatie en onderhoud kunnen wij er bovendien voor zorgen dat u niet meer gas gebruikt dan nodig. Ook fijn voor uw portemonnee! Een indicatie van onze zachte tarieven vindt u in dit overzicht.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu