Mechanische ventilatie badkamer in Amsterdam

Mechanische ventilatie badkamer in Amsterdam

Dat kan bij AKC Loodgieter uit Amsterdam. Vervuilde badkamerlucht is niet alleen vervelend. Het kan ook schadelijk zijn. Wij helpen u met relaxte luchtverversing in uw badkamer.

Geen voorrijkosten

Installatie

Garantie

Service

Afzuiging

Vakwerk

Neem nu contact op

Luchtverversing is zo ontzettend belangrijk

Heeft u behoefte aan een betere beluchting in uw badkamer. Merkt u dat de luchtcirculatie onvoldoende is? Dan heeft u mogelijk behoefte aan mechanische ventilatie of mechanische luchtafzuiging. Dit mechanische systeem zorgt voor luchtverversing in uw huis of appartement.

Een mechanisch afzuigsysteem voert de lucht actief uw badkamer uit. Omdat de luchtaanvoer van nieuwe lucht passief verloopt, is het wel noodzakelijk dat er een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor inventarisatie.

Mechanische ventilatie maakt gebruik van een ventilatormotor. Deze motor zuigt via luchtkanalen en ventilatieroosters lucht weg uit uw vertrekken. Het meest wordt mechanische ventilatie gebruikt voor keuken, badkamer en toilet.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij doen zowel installatie als reparatie

De hoeveelheid af te voeren lucht kunt u zelf bepalen met behulp van een regelknop. Zo doet uw badkamer na de nodige douchebeurten toch weer fris aan. Lang leve uw mechanische ventilatie!

Mechanische ventilatie of mechanische afzuiging kunt u ook centraal laten regelen. Wij plaatsen op of onder uw dak een centrale ventilator. Op deze ventilator sluiten wij ronde metalen kanalen aan die leiden naar uw badkamer maar ook de keuken, douche en toilet. In elke ruimte plaatsen wij ook afzuigroosters die de ‘oude’ lucht wegzuigen.

Belangrijk is dat elk te ventileren vertrek ook ramen of roosters heeft voor toevoer van ‘nieuwe’ lucht. Anders ontstaat er onderdruk, waardoor schadelijk radongas vrij kan komen. Daarom kunt u dit soort specifieke installaties het best door de vakmensen van AKC Loodgieter laten doen.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij mechanische ventilatie geïnstalleerd en gerepareerd bij veel particulieren en bedrijven. Niet alleen doen wij ons werk zeer grondig ook kunt u rekenen op een vlotte installatie. Onze kosten zijn goed te behappen en die maken wij met een heldere offerte en factuur inzichtelijk. Neem hier een kijkje voor indicatie van de prijzen. Ons werkgebied is niet alleen in Amsterdam en omgeving, maar ook in Purmerend, Hoorn, Haarlem en Badhoevedorp.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu