Bent u op zoek naar lekdetectie in Amsterdam

AKC Loodgieter achterhaalt met lekdetectie gegarandeerd de oorzaak van uw lekkage of verstopping!

  • Direct oproepbaar
  • Vakmanschap
  • 100% succes
  • Betaalbaar
  • Geen voorrijkosten
  • Topservice

Neem nu contact op

GA VERDER

Lekdetectie Amsterdam

Lekdetectie Amsterdam

Lekkage is erg vervelend

AKC Loodgieter verlost u van uw lekkage in uw woning of bedrijfsruimte. Lekkages kunnen overal voorkomen. Vaak in het leidingwerk. Bijvoorbeeld in een waterleiding, afvoerleiding of cv leiding.

Maar ook kan een lekkage samenhangen met uw riolering of zelfs het dak van uw woning. Door het gebruik van lekdetectie hebben wij al bij veel Amsterdamse woningen de precieze plekken en oorzaken van lekkages achterhaald.

Veel klanten uit Amsterdam en omgeving konden na ons bezoek weer met een gerust hart gaan slapen. Vermoedt u een lekkage in uw woning in Amsterdam? Maak hier dan direct werk van en bel ons lekdetectiebedrijf.   

Wij hebben de beste apparatuur

Anders is op termijn de schade niet meer te overzien. Het begint met vochtplekken op uw muur plafond of op uw vloer. Daarna ontstaat er schimmel. Dat veroorzaakt een nare geur in uw huis.

Niet alleen bederft dat uw woongenot maar het is bovendien onhygiënisch en schadelijk voor de gezondheid. Vooral bij lekkages in de riolering is lekdetectie een ideale opsporingsmethode.

In Amsterdam passen wij lekdetectie op verschillende manieren toe. Bijvoorbeeld met een warmtecamera die gebruik maakt van infrarood. Inspectiecamera’s die wij in uw riolering gebruiken zijn ingenieus.

Deze camera’s zijn klein, smal en kunnen heel diep uw riolering in. Welke methode van lekdetectie wij ook gebruiken, AKC Loodgieter hanteert de meest moderne en geavanceerde apparatuur en technieken. Daardoor hebben wij een voorsprong op andere aanbieders van lekdetectie in Amsterdam en regio.

Na de lekdetectie ontvangt u van ons een uitgebreid meetrapport. Dit rapport vol documentatie en foto’s komt u goed van pas wanneer u bij uw verzekering wilt declareren. In het rapport staat ook ons advies en een offerte voor eventuele vervolgwerkzaamheden.

Wij begrijpen dat als u dagelijks last heeft van lekkages, verstoppingen en stankoverlast dat u snel actie wilt. Dat komt mooi uit want wij zijn 24/7 oproepbaar in heel Amsterdam en omstreken.

 

 

 

Bel ons op - 020 - 640 34 49