Regenpijpen

Regenpijpen aanleggen en repareren in Amsterdam?

Is uw regenpijp verstopt, of misschien wel beschadigd en toe aan reparatie? Wij komen er snel aan en repareren het voor u.

Spoeddienst

Succes

Garantie

Prijsvriendelijk

Reparatie

Ontstopping

Neem nu contact op

U kunt uw regenpijp gerust aan ons overlaten

AKC Loodgieter is werkzaam in Amsterdam en Noord-Holland en de beste expert op het gebied van regenpijpen. Is uw regenpijp verstopt?

Volgelopen met bladeren, takjes en ander vuil? Of misschien is uw regenpijp wel van binnen beschadigd of is er een lek waardoor het water er uitloopt?

Wellicht heeft u al zelf het een ander geprobeerd, maar bent u er niet uitgekomen. Tijd voor een gedegen oplossing! Zonder voorrijkosten brengen wij u een spoedbezoek, analyseren wij de situatie en bieden wij een succesvol resultaat.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij helpen u graag

Een verstopte of lekkende regenpijp is erg naar. Dit kan ervoor zorgen dat het water langs u muren stroomt. Of misschien heeft u hele plassen in uw voortuin of achtertuin. Of overtollig water op uw dakgoot is ook niet wenselijk.

In het ergste geval breidt de wateroverlast zich uit naar binnenshuis. Raak niet van de regen in de drup en schakel onze vaardige loodgieter direct in! Te lang wachten kan de schade vergroten, dus snelle en doortastende actie is geboden!

Door onze moderne apparatuur en kennis van zaken kunnen wij in korte tijd u regenpijp ontstoppen. Als uw regenpijp of delen ervan aan vervanging toe zijn zien wij dat ook snel.

Soms is het gewoon een kwestie van een gerichte reparatie door onze ervaren loodgieter. Wij zijn bekend met alle soorten en maten regenpijpen.

Wij kennen alle type woningen in Noord-Holland. Van Amsterdam tot Purmerend en van Haarlem tot aan de gehele Zaanstreek. Elke klus is voor ons een heerlijke uitdaging!

Voordat onze vakman aan het werk gaat met ontstopping of reparatie, ontvangt u een helder beeld van de voorgenomen werkzaamheden en kosten.

Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Daarnaast bieden wij garantie op onze werkzaamheden. Als onze succesvolle werkzaamheden u bevallen, kunt u ook een servicecontract bij ons nemen voor allerlei loodgieters diensten of werkzaamheden door onze dakdekker.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu