CV ketel storing

CV Ketel Storing in Amsterdam

Is u CV Ketel stuk of heeft u last van een storing. Onze monteur uit Amsterdam komt snel op bezoek

Gecertificeerd

Groot Amsterdam

Lage kosten

Vakbekwaam

Kwaliteitsgarantie

24/7 spoedoproep

Neem nu contact op

Een CV ketel die storingen vertoont of stuk is is erg vervelend

U weet het zeker! Uw CV Ketel is stuk of heeft een storing. Dat kan niet langer wachten want uw CV gebruikt u immers elke dag. Wat u nodig heeft is een gecertificeerde en deskundige monteur.

Met onze geschoolde vakmensen bezoeken wij in Amsterdam dagelijks woningen en bedrijven voor service aan de CV Ketel. Installatie, vervanging, reparatie en onderhoud zijn onze specialiteiten.

We kennen alle soorten CV Ketels uit Amsterdam en omstreken. Een storing verhelpen of een CV-Ketel die stuk is repareren, is voor ons dagelijkse kost.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Alle problemen aan uw CV ketel worden verholpen

Er zijn diverse mankementen en problemen die er met een CV Ketel aan de hand kunnen zijn. Wellicht reageert uw CV Ketel nergens meer op, dan heeft u een goede kans dat deze stuk is. Maar het kan ook zijn dat de CV Ketel niet meer de opdrachten uitvoert die u geeft. De temperatuur klopt niet of de CV Ketel stopt er soms uit zichzelf mee. Dan is er grote kans dat u een storing heeft. Geen probleem, als het aan ons ligt, zijn we al onderweg!

Op onze prijslijst ziet u een overzicht van onze kosten. Is uw Ketel stuk dan heeft u reparatie nodig of wellicht een nieuwe CV Ketel. Onze monteurs kunnen u goed adviseren bij de aanschaf en installatie van een nieuwe ketel. Wij nemen tijdens onze servicewerkzaamheden alle wettelijke en algemeen geldende veiligheidsmaatregelen in acht. Onze monteurs hanteren alle wettelijke normen en richtlijnen die voor uw welzijn belangrijk zijn. Na onze service ontvangt u een heldere factuur van ons werk.

Voor een storing van de CV Ketel of een CV die stuk zijn we in heel Amsterdam en regio werkzaam. Zowel bij particulieren als ook bij bedrijven en kantoren.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu