Plumber Amsterdam

Bitumineuze daken

Bitumineuze daken in Amsterdam aanleggen en repareren?

Er niets belangrijkers dan een solide, waterdicht en goed isolerend dak boven uw hoofd. Laat u door AKC Loodgieter verwennen. Wij plaatsen en repareren de beste bitumineuze daken in heel Amsterdam en omgeving.

Hoogwaardig

Dakisolatie

Voordelig

Geen voorrijkosten

Direct

Ervaring

Neem nu contact op

Over bitumineuze daken in Amsterdam

Bitumen bevat aardolie en lijkt qua eigenschappen veel op teer, maar is wezenlijk ander materiaal. In Nederland is het tot op heden veel gebruikt als dakbedekking. De voordelen van bitumineuze daken zijn er volop.

Hoge temperatuurstabiliteit, weinig onderhoud nodig, lage kans op veroudering, geschikt voor recycling en zeer uv- bestendig. Wij verrichten graag kleine of grote noodreparaties aan uw bitumineuze dak.

Wij onderzoeken, inspecteren en analyseren uw dak grondig om vervolgens doortastende werkzaamheden uit te voeren. Gelukkig zullen dit soort reparaties nauwelijks nodig zijn als u de dakbedekking door AKC Loodgieter laat plaatsen.

ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wij helpen u met uw bitumineuze daken

Op verzoek plaatsen wij een gloednieuwe bitumen dakbedekking. Bitumineuze daken zijn goed bestand tegen de weersinvloeden. Bescherm en isoleer uw woning maximaal tegen vocht en geluidshinder.

Wij leveren deze dakbedekking in Amsterdam en regio ook met een fraaie mineralen coating. Laat het in een keer goed doen en geniet er de rest van uw leven van!

We leveren ook bitumensingels die we toepassen op schuinen daken of recht op staande daken of kanten. Deze daksingles zijn hoogwaardige en mooie vervangers voor de traditionele dakpannen. Onze dakdekkers hebben al 25 jaar ervaring in Amsterdam en omstreken.

Zij ontvingen de beste training en scholing met betrekking tot dakbedekking. Bovendien is AKC Loodgieter een gecertificeerd bedrijf dat volgens alle wettelijke richtlijnen en veiligheidsvoorschriften werkt. Wij dragen veiligheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Veel klanten genieten dagelijks van onze bitumineuze dakbedekking die wij op hun woning of bedrijf plaatsten. Op onze materialen en werkzaamheden bieden wij 10 jaar garantie. Wij werken met een transparante offerte en uurtarief.

Wij rekenen geen voorrijkosten en werken wij met het gunstige lage B.T.W. tarief. Voorkom toekomstige problemen en sluit met ons een servicecontract af.

U geniet dan van periodieke controle en onderhoud! Voor een volledig overzicht van kosten, raadpleeg hier onze prijswijzer. Heeft u nog vragen, bel ons gerust voor overleg!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu