Bent u op zoek naar een loodgieter in Utrecht?

Natuurlijk is er in Utrecht een groot aanbod aan loodgieters. Zoekt u een vakkundige en betaalbare loodgieter? Onze loodgieter uit Utrecht is uw beste vriend.

  • 24/7 reparaties
  • ontstoppingen
  • riolering
  • voordelig
  • zonder voorrijkosten
  • resultaatgarantie

Neem nu contact op

GA VERDER

Utrecht

Werkgebied Utrecht met ruime ervaring

AKC Loodgieter heeft een groot werkgebied in Utrecht en regio. Onze klanten uit Utrecht wonen in diverse woningen.

Van rijtjeshuizen, tot flats, villa’s en nieuwbouw. Daarom bent u het best af met een loodgieter die een ruime werkervaring heeft. Onze loodgieter is met al deze type woningen bekend.

Naast de meest voorkomende loodgieterswerkzaamheden doet AKC ook ontstoppingen, aansluitingen, installatie van cv en wasmachine, maar ook dakbedekking en onderhoudswerkzaamheden.Referenties

Onze loodgieter heeft verstand van zaken

In veel woningen in Utrecht komt onze loodgieter falende kranen en leidingen tegen. Ook de riolering laat het dikwijls afweten. Last van vieze luchten? Je weet niet altijd waar het vandaan komt. Onze loodgieter gebruikt moderne apparatuur en achterhaalt daarmee lekkages en verstoppingen. Daarna volgt een gerichte reparatie en heeft u weer jaren woonplezier in Utrecht!

Onze klanten uit Utrecht en omgeving willen vaak dezelfde loodgieter weer over de vloer hebben. Onze loodgieter heeft nu eenmaal verstand van zaken. Behalve werkzaamheden aan riolering en sanitair, grijpt onze loodgieter ook in bij wateroverlast.

Kelders of kruipruimtes leegpompen is voor ons dagelijkse kost. Een waterlekkage moet onmiddellijk verholpen worden. Gelukkig maar dat u in Utrecht 24 uur per dag een beroep kunt doen op onze loodgieter. Spoedreparatie of regulier onderhoud, AKC Loodgieter pakt elke klus grondig aan.

Ook voor kleine of grote bedrijven in Utrecht staan wij paraat. Laat uw bedrijfsvoering niet stil liggen en zorg dat uw medewerkers optimaal kunnen werken. Onze loodgieter zorgt daarvoor door direct op te treden bij sanitaire ongemakken of bij problemen in de waterhuishouding.

Onze concurrerende prijzen gekoppeld aan vakmanschap zorgen voor een duurzaam resultaat. Geniet van onze garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Sluit eventueel een service contract af en laat ons ingrijpen bij calamiteiten. Onze loodgieter uit Utrecht is elk moment te bereiken.