Natuurlijke ventilatie verzorging in Amsterdam

Heeft u een slecht ventilerende woning in Amsterdam en bent u het zat? Laat AKC Loodgieter u verblijden met het vergroten van de natuurlijke ventilatie. Wij brengen weer frisse lucht in uw leven.

  • Probleemoplossend
  • Doortastend
  • Kundig
  • Betaalbaar
  • Servicegericht
  • 24/7 oproepbaar
Neem nu contact op
GA VERDER

Natuurlijke ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk

Wie wil er nu geen goede ventilatie in huis? Frisse lucht is gezond en het is bovendien onprettig om met nare luchtjes en condens te leven. Wij adviseren u met betrekking tot uw natuurlijke ventilatie en wij voorzien u van handige kant en klare oplossingen.

Eerst gaan onze experts in kaart brengen hoe de ventilatie in uw woning verloopt. Welke luchtroosters, ramen en luikjes zijn er in uw woning? Wellicht verschilt de ventilatie per vertrek? Zodra wij daar een goed beeld van hebben kunnen wij een advies uitbrengen.

Wij stellen ook een plan op ter verbetering van uw natuurlijke ventilatie. Wij merken dat vooral oudere woningen in ons werkgebied in Amsterdam, Amstelveen en Purmerend te maken hebben met slechte ventilatie.

Natuurlijke ventilatie regelen wij voor u

Maar ook bij nieuwbouw komt het verrassend vaak voor dat de natuurlijke ventilatie niet optimaal is. Welke oplossingen kunnen wij bieden? Uiteraard is elke woonsituatie anders. Maar terugkerende werkzaamheden zijn het repareren van luikjes en ramen.

Daarnaast kunnen wij een of meerdere luchtroosters plaatsen op specifieke plekken in uw woning. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de winst van frisse lucht niet leidt tot warmteverlies.

Onze monteurs en loodgieters zijn uiterst vakbekwaam en alleraardigst. Met veel plezier adviseren zij u over het optimaliseren van uw luchtvoorziening. Zij lichten u helder in over de werkzaamheden die zij gaan verrichten en de kosten die dit met zich meeneemt. Goed nieuws!

Wij berekenen nooit voorrijkosten. Daarbij declareren wij geen werkzaamheden die we niet hebben afgesproken. AKC Loodgieter is een gecertificeerd bedrijf en daarom een betrouwbare partner.

Mocht u toch willen kijken naar andere mogelijkheden dan natuurlijk ventilatie, kijkt u eens hier bij mechanische ventilatie. Vanwege onze grote kennis omtrent beluchting en ventilatie zijn wij ook prima inzetbaar voor bedrijven.

Wij hebben veel bedrijven in Noord-Holland blij gemaakt met maatgerichte ventilatie. Elke werkomgeving vraagt om een maatgerichte aanpak. Dus echt een klus voor ons!

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons op - 06 – 15 23 13 84