Bent u op zoek naar lekdetectie in Haarlem?

AKC Loodgieter achterhaalt met lekdetectie gegarandeerd de oorzaak van uw lekkage of verstopping!

  • 100% succes
  • No cure no pay
  • 100% verzekerd
  • Lekdetectie zonder breekwerk
  • Geen voorrijkosten
  • Lekkage Haarlem
Neem nu contact op
GA VERDER

Lekdetectie Haarlem voor uw lekkages

Lekdetectie Haarlem - Lekkage Haarlem oplossen

Lekkage is erg vervelend. Wij werken op no cure no pay basis in Haarlem

AKC Loodgieter verlost u van uw lekkage in uw woning of bedrijfsruimte. Lekkages kunnen overal voorkomen. Vaak in het leidingwerk. Bijvoorbeeld in een waterleiding, afvoerleiding of cv leiding. Wij helpen met lekdetectie op no cure no pay basis. Onze lekdetectie-experts zijn gespecialiseerd in het verhelpen van elke lekkage in Haarlem.

Maar ook kan een lekkage samenhangen met uw riolering of zelfs het dak van uw woning. Door het gebruik van lekdetectie hebben wij al bij veel Haarlemse woningen de precieze plekken en oorzaken van lekkages achterhaald.

Lekdetectie Haarlem: als wij het probleem niet vinden dan betaalt u niets. Veel klanten konden na ons bezoek weer met een gerust hart gaan slapen. Vermoedt u een lekkage in uw woning in Haarlem? Maak hier dan direct werk van en bel ons lekdetectiebedrijf.

Wij hebben de beste apparatuur voor lekdetectie in Haarlem

Professioneel apparatuur voor lekdetectie is belangrijk. Anders is op termijn de schade niet meer te overzien.

Hoe begint lekdetectie eigenlijk?  Het begint met vochtplekken op uw muur plafond of op uw vloer. Daarna ontstaat er schimmel. Dat veroorzaakt een nare geur in uw huis.

Niet alleen bederft dat uw woongenot maar het is bovendien onhygiënisch en schadelijk voor de gezondheid. Vooral bij lekkages in de riolering is lekdetectie een ideale opsporingsmethode.

In Haarlem passen wij lekdetectie op verschillende manieren toe. Bijvoorbeeld met een warmtecamera die gebruik maakt van infrarood. Onze inspectiecamera’s die wij in uw riolering gebruiken zijn ingenieus.

Deze camera’s zijn klein, smal en kunnen heel diep uw riolering in. Welke methode van lekdetectie wij ook gebruiken, AKC Loodgieter hanteert de meest moderne en geavanceerde apparatuur en technieken. Daardoor hebben wij een voorsprong op andere aanbieders van lekdetectie in Haarlem.

Lekkage Haarlem? Werkwijze AKC Loodgieters

Hebt u een probleem of een lekkage waarbij voor u niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen in Haarlem al jaren lekkages op met gespecialiseerde apparatuur en camera’s. Hakken en breken is bij ons niet nodig. Dankzij de lekdetectie van onze loodgieters hoeft u geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Daarnaast vergoedt de verzekeraar de kosten van lekdetectie! Na de lekdetectie ontvangt u van ons een uitgebreid meetrapport. Dit rapport vol documentatie en foto’s komt u goed van pas wanneer u bij uw verzekering wilt declareren. In het rapport staat ook ons advies en een offerte voor eventuele vervolgwerkzaamheden.

Neem contact op met één van onze lekdetectie experts

Lekdetectie Haarlem: wij begrijpen dat als u dagelijks last heeft van lekkages, verstoppingen en stankoverlast dat u snel actie wilt. Dat komt mooi uit want wij zijn 24/7 oproepbaar in heel Haarlem en omstreken. Daarnaast voeren wij ook camera inspectie uit om problemen op te sporen.

 

 

 

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons op - 06 – 15 23 13 84