Doucheputje verstopt in Amsterdam?

Wij ontstoppen uw doucheputje in Amsterdam en zorgen ervoor dat dit voorlopig niet meer voorkomt!

  • Resultaatgericht
  • Voordelig
  • Vlot
  • Servicegericht
  • Gecertificeerd
  • Met garantie
Neem nu contact op
GA VERDER

Doucheputje verstopt

Doucheputje verstopt Amsterdam - Lekkage badkamer opsporen

Uw doucheputje in no-time weer ontstopt

Heeft u een verstopt doucheputje en is dit een terugkerend probleem? Loopt het water niet meer weg en blijft u met vervuild water achter?

Soms gaat dit probleem ook gepaard met vieze lucht. Zo verdwijnt uw doucheplezier natuurlijk. Bovendien heeft u haast in de ochtend en heeft u geen tijd om elke dag te hozen.

Natuurlijk is dit niet nodig. Met een grondige ingreep van onze vakman in het ontstoppen, lossen wij dit euvel snel op. Wij doen dit in Amsterdam en in heel Noord Holland.

Uiteraard zonder schade

Wij ontstoppen doucheputjes in heel Amsterdam, regio Haarlem, de Zaanstreek en in de omstreken van Purmerend.

Op het eerste gezicht lijkt een verstopt doucheputje een simpel probleem. Toch blijkt het verwijderen van een paar haren niet altijd de oplossing. De verstopping zit soms dieper in de afvoer. Of als het tegenzit zijn er problemen in uw riolering.

Zeker wanneer u na de laatste ontstopping al vrij snel weer problemen heeft, kan er een diepere oorzaak zijn. Hoe dan ook, wij nemen u deze lastige klus uit handen. Is er haast geboden, dan treft u het helemaal.

Wij hebben namelijk een 24-uursservice en zijn bovendien de hele dag oproepbaar. Dit in tegenstelling tot bedrijven die enkel van maandag tot en met vrijdag werken.

Zijn er reparaties nodig om een verstopt doucheputje in de toekomst te vermijden? AKC Loodgieter biedt garantie op alle reparaties. Voor dat wij met de werkzaamheden beginnen, geven wij een heldere indicatie van de kosten.

Overigens zitten wij altijd op rijafstand, daarom zullen wij geen voorrijkosten in rekening brengen. Een overzicht van prijzen kunt u hier vinden.

Buiten een verstopt doucheputje kunt u natuurlijk ook onze hulp inroepen voor andere verstoppingen. Bijvoorbeeld bij verstopping van uw gootsteen, waterleiding, vaatwasser of wasmachine. Of wat dacht u van een verstopt toilet of riolering?

Wij hebben op elk gebied kenners en vakmensen in huis. Daarbij krijgt ons personeel periodiek extra scholing en training waardoor wij met de meest moderne methodes qua ontstopping werken. Dit in tegenstelling tot andere firma’s die nog met achterhaalde werkwijzen opereren.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons op - 06 – 15 23 13 84