Elektrische verreiker

Voordelen van een elektrische verreiker?

Een elektrische verreiker is een voertuig dat gebouwd is om zware dingen te tillen en te verplaatsen d.m.v. een elektrische arm. Verreikers worden vooral gebruikt voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden. Tegenwoordig worden verreikers ook elektrisch geleverd. Dit heeft te maken met het milieu en de eisen die aan zo’n product worden gesteld. In dit artikel behandel ik een aantal voordelen van een elektrische verreiker van Polymax.

Een elektrische verreiker kan materialen makkelijk verplaatsen

Een elektrische verreiker is in staat om materialen makkelijk en snel te verplaatsen. Dit kan er hoog en ook nog eens erg ver. Een elektrische verreiker heeft een elektrische arm waarmee dit kan. Met een lektrische verreiker kun je bijvoorbeeld een pallet omhoog tillen. Hoewel een pallet erg zwaar is lukt dit toch. Dit komt door de stabilisatoren, een set poten vooraan de machine. 

Stabilisatoren

De stabilisatoren zorgen dat het zwaartepunt van de verreiker niet alleen maar aan de voorkant zit. Door de stabilisatoren wordt het gewicht over de gehele elektrische verreiker verdeeld en kan een gewicht hoog en ver worden getild. Dat is met stabilisatoren ineens geen probleem meer.

Uitschuifbare arm

De uitschuifbare arm kan ook voor instabiliteit zorgen. Vooral als de arm helemaal is uitgeschoven. Hiermee dient rekening te worden gehouden. Naarmate het gewicht dat je draagt verder is verwijderd van de machine dan loop je het risico dat de elektrische verreiker omvalt. Ook hier dienen de stabilisatoren weer als evenwicht.

Een elektrische verreiker kan veel dingen tillen

Op een elektrische verreiker kun je verschillende verzetapparaturen plaatsen wat ervoor zorgt dat de met zo’n machine van alles kunt vervoeren zoals bijvoorbeeld pallets, mensen of andere materialen.

Een elektrische verreiker kan tillen, trekken en duwen

Met een elektrische verreiker kun je kiepen, zware voorwerpen dragen of mensen vervoeren. Je hebt daar wel de juiste voorzetapparatuur voor nodig. Voorzetapparatuur die vaak worden gebruikt zijn kiepbakken, vorken en kooien. Een elektrische verreiker zou ook een mooi alternatief zijn voor een tractor. Het kan alles wat een tractor kan maar nog veel meer.

De machine is elektrisch

De elektrische verreiker loopt niet op benzine of diesel.

Een elektrische verreiker is een multimachine

Een elektrische verreiker is een samenvoeging van meerdere machines. Het is een combinatie van de beste eigenschappen van een tractor, kraan en heftruck. Het kan niet anders dan dat de elektrische verreiker het beste is wat er op het gebied van dit soort machines is gebouwd.

Open chat
Vragen?
Hallo,

Hoe kunnen wij u helpen?
Bel ons nu